Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Inleggers

Incontinentieproblemen komen in diverse gradaties. Bij veel urineverlies is het vaak de beste oplossing om luiers te dragen. Deze zijn specifiek ontworpen om een grote(re) hoeveelheid urine goed op te vangen en te absorberen. Heeft u last van incidenteel of licht urineverlies, dan is het voor u waarschijnlijk niet nodig om luiers te dragen, maar bent u optimaal geholpen met het dragen van inleggers. Inleggers bieden u perfecte bescherming bij licht of matig urineverlies en dragen haast onmerkbaar. Ze zijn zo ontworpen dat de pasvorm aansluit op de vorm van uw ondergoed. U geniet bescherming tegen ongewenst urineverlies, terwijl u de inleggers vrijwel onmerkbaar draagt. Tena inleggers zijn populair, maar er zijn ook andere merken die een inlegger in hun assortiment hebben. Wij hebben tal van oplossingen in ons assortiment, met naast producten van Tena ook incontinentiemateriaal van onder andere Attends, Seni, Abena en Hartmann. 

25 artikel(en)

per pagina

25 artikel(en)

per pagina

Uw plezier terug met een inlegger

Ongewenst urineverlies kan een behoorlijke impact hebben op hoe u zich voelt. Het is iets waarvoor u zich misschien schaamt. De wetenschap dat u op elk moment last kunt krijgen van incontinentie zorgt er wellicht zelfs voor dat u situaties of activiteiten waar u normaal gesproken veel plezier uit haalt, gaat mijden. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Herkent u dit, dan is het dragen van een inlegger de ideale oplossing voor u. Dankzij de inlegger bent u goed beschermd tegen urineverlies en hoeft u zich geen zorgen te maken over de gevolgen hiervan. U zult zich prettiger en zelfverzekerdere voelen, ook - juist - wanneer u van huis of onder de mensen bent.

Tena inleggers

Tena inleggers behoren tot de populairste en meest verkochte inleggers. Deze vindt u uiteraard in het assortiment van incontinentie-materiaal.nl. Voor iedereen is er een ideale inlegger te vinden. Zo zijn er zeer discrete kleine uitvoeringen, maar ook grotere exemplaren voor extra zekerheid en bescherming en comfortabele inleggers die u ‘s nachts kunt dragen. Met een combinatie van verschillende inleggers weet u zeker dat u op elk moment van de dag of nacht optimaal beschermd bent en dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Want dat is wat een goede inlegger doet: u niet alleen bescherming tegen urineverlies bieden, maar u ook een goed en zorgeloos gevoel geven zodat u optimaal kunt genieten van de dingen in uw leven. 

Inleggers voor mannen

Ook voor heren zijn er speciale inleggers. Aan inleggers voor mannen is steeds meer behoefte. Deze producten genieten vaak minder bekendheid dan inleggers voor dames, maar inleggers voor mannen bewijzen beslist hun waarde. Veel heren krijgen op latere leeftijd last van incontinentieproblemen, maar voor elke man met urineverlies is er een goede inlegger te vinden. Ook voor mannen geldt dat bij incontinentie er niet direct behoefte is aan luiers. Er zijn diverse opties, zoals papieren, bamboe en zelfs wasbare luiers. Bij licht of incidenteel urineverlies zijn inleggers voor mannen echter de perfecte optie. 

Uw inleggers koopt u bij Incontinentie-materiaal.nl

Voor al uw inleggers kunt u terecht bij Incontinentie-materiaal.nl. Vandaag besteld, betekent morgen in huis. Gun uzelf zorgenvrije dagen en nachten en laat u in uw bezigheden niet remmen door licht urineverlies.