Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Tena Lady kopen

Tena Lady is wellicht wel het meest gebruikte incontinentie merk onder vrouwen. Iedereen kent de Tena Lady reclame. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het merk biedt topkwaliteit en zekerheid, anders zouden nooit zoveel vrouwen hierop vertrouwen. Het is een merk met oplossingen voor vrouwen met alle vormen van incontinentieproblemen: of u nu sporadisch of alleen ‘s nachts last hebt van urineverlies, of dat dit een hevigere mate gebeurt: er is altijd een product dat perfect bij u past, zowel qua pasvorm en gebruik als qua absorberende eigenschappen.

Tena Lady aanbieding

Bij incontinentie-materiaal.nl vindt u altijd een aantrekkelijke Tena Lady aanbieding. Dit vinden wij belangrijk. Wij zijn er voor u en vinden het belangrijk dat u kunt kiezen uit de juiste oplossing. Goed incontinentiemateriaal is van groot belang. Niet alleen voor optimale bescherming, maar ook voor gemoedsrust. Het leven is een stuk aangenamer wanneer u zich niet constant druk hoeft te maken om een incontinentieprobleem. Dat is namelijk het vervelende aan incontinentie: het kan op elk moment toeslaan en u moet hier doorlopend rekening mee houden. Hebt u niet het juiste incontinentie materiaal, dan kunnen alledaagse dingen ineens obstakels worden. Houd daarom onze Tena Lady aanbieding in de gaten, om altijd tegen een uitstekende prijs de beste producten in huis te halen.

Tena Lady bestellen in onze webshop

Tena Lady online bestellen? In onze webshop kunt u eenvoudig alle producten van Tena Lady bestellen. Wanneer u vandaag bestelt, ook ‘s avonds, hebt u de producten morgen al in huis. Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product of hebt u vragen? Neem contact met ons op: wij helpen u graag verder. Op incontinentie-materiaal.nl vindt u alle producten van Tena Lady tegen een zeer scherpe prijs. 

Tena Lady kopen op incontinentie-materiaal.nl

De Tena Lady inlegkruisjes zullen bij veel vrouwen bekend zijn. Deze bieden een uitstekende bescherming bij incidenteel of tijdelijk urineverlies. Ze kennen een fijne pasvorm en u merkt het dragen hiervan nauwelijks. Hebt u behoefte aan nog iets meer bescherming? Kies dan voor Tena Lady verbanden, voorzien van een iets groter absorptievermogen en een speciale vormgeving voor gebruik in damesondergoed. Dames die last hebben van heviger urineverlies, kunnen gebruik maken van een slip of pants. Een Tena Lady slip is de hoogste kwaliteit inlegger en voorzien van het grootste absorptievermogen dat u met een inlegger kunt krijgen. Is ook dit nog niet voldoende, dan kunt u vertrouwen op pants (luiers). Deze bieden de best mogelijke bescherming en combineren dit met een hoog draagcomfort.

Dit zijn de mogelijkheden

Naast alle producten van Tena Lady kunt u ook bij ons terecht voor tal van andere producten die u ondersteunen bij uw incontinentieprobleem. Van onderleggers en matrasbeschermers tot speciale producten voor kinderen, plaswekkers en hygiënische oplossingen zoals wegwerp washandjes om altijd en overal goed te kunnen verschonen. Incontinentie-materiaal.nl is er voor u. 

Wilt u kennismaken met de producten van Tena Lady, dan kunt u bij ons ook eerst een gratis proefpakket aanschaffen. Zo krijgt u de mogelijkheid om zelf diverse producten te ervaren en te kijken wat het beste bij u past.