Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Incontinentie pants / Incontinentie broekjes

Incontinentie broekjes, ook wel incontinentie pants genoemd, behoren tot de meest gekozen incontinentiematerialen. In principe worden inlegkruisjes ook heel vaak gebruikt, maar er kunnen zich situaties voordoen waarin deze niet toereikend zijn. Een incontinentiebroekje is bedoeld voor matig tot zwaar urineverlies en kan eveneens voor ontlasting gebruikt worden.

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

Incontinentie broekje voor kinderen of volwassenen

Kinderen moeten leren om zindelijk te worden. Tot die tijd dragen ze vaak luiers. Ook daarna kan het nog wel eens voorkomen dat er een ongelukje gebeurt of dat het kind om andere redenen last heeft van urineverlies of ontlasting. In dat geval is een inco onderbroek ook een goede oplossing. Deze inco broekjes zijn er namelijk in diverse maten, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Wanneer u kiest voor de wasbare modellen, dan kunnen deze gewoon hergebruikt worden. Wist u trouwens dat er ook een incontinentie zwembroek beschikbaar is?

Hoe werken inco broekjes?

Incontinentiebroekjes kunnen aan- en uitgedaan worden zoals een onderbroek. Mocht u kiezen voor een wegwerpmodel, dan kan deze aan de zijkanten opengescheurd worden wanneer het nodig is om te verschonen. Er zijn ook wasbare inco broekjes of modellen van plastic beschikbaar, die in principe hetzelfde werken als een gewone onderbroek. Het is dus wel zo dat u uw onderkleding soms volledig uit moet trekken wanneer u een verschoning aantrekt. In sommige situaties zal dit niet praktisch zijn, maar vaak is hier wel een oplossing voor te vinden. De randen van het incontinentie ondergoed zorgen ervoor dat u goed beschermd bent.

Het juiste incontinentie broekje kiezen

Natuurlijk zult u eerst de keuze moeten maken voor een bepaald model. U kunt allereerst kiezen voor wasbare modellen of wegwerp pants broekjes. Belangrijk is de maatvoering. Het is niet de bedoeling dat een incontinentie broekje strak zit, maar het moet wel aansluiten op uw lichaam. Welke maat heeft u nodig? Dit kunt u bepalen met behulp van de omvang van taille en heup. Bovendien is er ook een verscheidenheid in diktes. Welke dikte u het beste kunt kiezen, hangt af van de hoeveelheid urineverlies waarvan sprake is.

Pants broekjes online bestellen

Wilt u incontinentie broekjes online bestellen? Dan kunt u dit bij incontinentie-materiaal.nl doen. In ons assortiment komt u veel bekende merken tegen. Ook nieuwere merken nemen wij echter in ons aanbod op. Natuurlijk kiezen wij hierbij altijd voor kwalitatieve producten. Professionaliteit staat bij ons voorop, zodat uw ongemak verkleind kan worden. Bovendien verzekert een online bestelling bij incontinentie-materiaal.nl u van volledige anonimiteit. U hoeft geen verkoper in de ogen te kijken en hem of haar over uw probleem te vertellen, maar u kunt gewoon zelf de benodigde producten aan uw winkelmandje toevoegen. De verpakking is zo ontworpen dat er niets over de inhoud vermeld wordt aan de buitenzijde. Bestellingen die voor 23.45 uur geplaatst worden, kunt u de volgende dag al in huis hebben. Een proefpakket bestellen is ook mogelijk.