Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Tena incontinentiemateriaal

Zegt u incontinentiemateriaal, dan zegt u waarschijnlijk Tena. Zonder enige twijfel is dit het bekendste merk van incontinentie producten. In de loop der jaren heeft Tena een ijzersterke reputatie opgebouwd en deze reputatie maakt het merk ook waar. Zowel voor vrouwen als voor mannen zijn er perfecte producten voor elk incontinentieprobleem. Een goede naam zoals Tena krijgt men natuurlijk niet zomaar: het merk levert altijd topkwaliteit om u te helpen om te gaan met uw incontinentieprobleem. Voor deze producten kunt u blindelings kiezen.

Artikelen 1 tot 40 van 64 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 64 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tena incontinentie materiaal voor mannen en vrouwen

Opvallend genoeg kennen de meeste mensen Tena met nog een toevoeging: Tena lady. Dit is echter niet een merk dat alleen maar voor vrouwen incontinentie materiaal maakt. Ook mannen die last hebben van incontinentie, licht, gemiddeld of zwaar, kunnen bij Tena terecht voor de nodige bescherming.

Zoals u mag verwachten van een specialist, is er een zeer breed aanbod aan Tena incontinentie materiaal. De inlegkruisjes en verbanden zijn perfect voor wanneer u sporadisch last heeft van urineverlies, of kampt met licht urineverlies. Dankzij een perfecte pasvorm blijven zij de hele dag door goed op hun plek en bent u beschermd tegen doorlekken. Dat er ook elegante oplossingen zijn tegen incontinentie, blijkt uit het Tena incontinentie ondergoed: een goede bescherming en een fraai vormgegeven en uiterst comfortabel broekje gaan hand in hand. 

Voor wie last heeft van heviger urineverlies, zijn er pants. Deze luierbroekjes zijn er in verschillende afmetingen en met uiteenlopende absorptievermogens, al dan niet voorzien van extra comfortabele heupband. Dit incontinentie materiaal biedt u maximale bescherming, ook wanneer u meer beweegt. De uitstekende absorptie-eigenschappen gaan niet ten koste van het comfort.

Houd Tena incontinentie materiaal goed op zijn plaats

Hoewel alle producten van Tena zich kenmerken door een zeer goede pasvorm, kan het door bewegen altijd gebeuren dat uw incontinentie product verschuift. Wanneer dit gebeurt, loopt u een grotere kans op doorlekken. Om ervoor te zorgen dat alles goed op de plek blijft, kunt u ook stretchbroekjes kopen. Deze broekjes draagt u over uw inlegger, pants of slip. Omdat het broekje zeer nauw op het lichaam aansluit, blijft alles optimaal op zijn plaats. Gaat u sporten, fietsen of actief wandelen, dan brengt zo’n broekje extra zekerheid. 

Tena kopen in onze Tena webshop

Incontinentie-materiaal.nl biedt u een van de grootste assortimenten aan Tena incontinentie materialen. U kunt Tena kopen in onze Tena webshop en vindt hierin alle producten die u nodig hebt. Weet u niet zeker welk product het beste bij u past, of hebt u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. Wij weten namelijk hoe lastig het is om met een incontinentieprobleem om te gaan. U wilt af van die onzekerheid en zorgeloos de dingen doen die u moet doen en die u blij maken. Door het dragen van het juiste incontinentiemateriaal, weet u zeker dat dit kan en als er een merk is dat u alles biedt dat u nodig hebt, dan is het Tena wel.