Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Absorin incontinentiemateriaal

Bij maar weinig fabrikanten van incontinentiematerialen zult u zo’n uitgebreid assortiment tegenkomen als bij Absorin. Dit merk laat zich dan ook eenvoudig omschrijven: Absorin is er voor iedereen die worstelt met incontinentie, in welke vorm dan ook. Of het nu gaat om gemakkelijke maar effectieve oplossingen die u altijd bij u kunt dragen, bescherming tegen doorlekken bij zware incontinentie of bescherming van uw matras en nog veel meer: u vindt al deze producten in het assortiment van Absorin, dat uiteraard te koop is bij incontinentie-materiaal.nl.

Deze categorie bevat nog geen producten.

Voor alle producten geldt dat u mag vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Niet voor niets is Absorin al vele jaren een van de meest verkochte en hoogst gewaardeerde producenten van incontinentieproducten. Dat zijn zij natuurlijk niet zomaar geworden. Het absorptievermogen en/of de bescherming, de pasvorm, de kwaliteit, de prijs: op alle gebieden scoort dit merk zeer goed. Mensen die ervaring hebben met het merk, weten inmiddels hoe goed deze producten kunnen helpen. Ze zorgen niet alleen voor maximale bescherming, maar ook voor comfort en een zeker gevoel: u krijgt de controle terug en zult uw incontinentieprobleem niet langer leidend laten zijn in wat u wel en niet doet en hoe u zich hierbij voelt.

Absorin comfort

Een groot gedeelte van de producten van dit merk draagt de naam “Absorin comfort”. De naam Absorin comfort is niet voor niets gekozen: de producten combineren uitstekende prestaties op het gebied van bescherming tegen urineverlies met een hoog draagcomfort en een uitstekende prijs. De Absorin comfort lijn is perfect voor mensen die last hebben van matig of gemiddeld urineverlies.

In deze lijn vindt u producten als: onderleggers voor op uw matras, inlegverband bij licht tot matig urineverlies in diverse maten, inlegverband speciaal voor mannen met licht tot matig urineverlies, inlegverband voor gebruik ‘s nachts, en pants (luierbroekjes) met extra hoge capaciteit. Zo’n Absorin slip kan, afhankelijk van het type en de mate van uw incontinentie zowel overdag als ‘s nachts worden gedragen.

Absorin comfort slip: de beste oplossing voor de hele dag

Met een Absorin comfort slip weet u zeker dat u een perfecte keuze maakt voor zekerheid en bescherming gedurende de hele dag. De expertise die Absorin heeft, komt zonder enige twijfel tot zijn recht in de Absorin comfort slip. Terwijl u profiteert van een perfecte pasvorm (belangrijk om doorlekken tegen te gaan) en optimale bescherming, ervaart u ook het sublieme draagcomfort van deze incontinentieproducten. Wanneer u last hebt van lichte of gemiddelde incontinentie, kunt u de gehele dag zelfverzekerd en comfortabel de dingen doen die u wilt doen: de Absorin comfort slip beschermt u, dankzij een zeer hoog absorptievermogen.

Absorin slip of ander incontinentiemateriaal uitproberen?

Wilt u Absorin incontinentiemateriaal uitproberen? Dat kan: vraag een proefpakket aan. Het merk biedt naast de hierboven behandelde Absorin comfort slip ook onderleggers en tal van andere inleggers en slips, zoals de sanette, ultra, orange, comfort finette en de t fit. U vindt deze allemaal in de webshop van incontinentie-materiaal.nl. Ook voor u is er dus een perfecte oplossing. Wanneer u last hebt van zwaardere incontinentie, heeft Absorin hiervoor ook passende producten, zowel voor gebruik overdag of ‘s nachts.

Bestel uw producten of een proefpakket en ervaar waarom zo veel mensen vertrouwen op het incontinentiemateriaal van Absorin.