Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Tena luiers voor volwassenen

Wanneer het gaat om incontinentie-oplossingen, is Tena een merk waar u al jaren op kunt vertrouwen. De kwaliteit en ervaring van Tena helpen dagelijks duizenden mensen bij het controleren en opvangen van urineverlies. Ook u zult ervaren dat u met behulp van de incontinentie luiers van Tena zich geen zorgen hoeft te maken over urineverlies, overdag of ‘s nachts. Dankzij de producten van Tena zult u geen hinder ondervinden van incontinentieproblemen tijdens het uitvoeren van uw dagelijkse bezigheden. U voelt zich comfortabel en zelfverzekerd. Dankzij Tena laat u uw probleem plezier niet in de weg staan.

Incontinentie luiers van TENA (Klikbaar)

22 artikel(en)

per pagina

22 artikel(en)

per pagina

Tena luiers als oplossing

Incontinentieproblemen kunnen iedereen overkomen. Het is iets waar u zich wellicht een beetje voor schaamt. Dat hoeft niet. Talloze mensen hebben hier last van. Dankzij de juiste producten, zoals goede incontinentie luiers, zorgt u ervoor dat u nooit gehinderd wordt door dit probleem. De broekluiers van Tena zorgen ervoor dat u uw zelfvertrouwen weer terugkrijgt. Incontinentieproblemen kunnen ertoe leiden dat u zich ongemakkelijk voelt tijdens alledaagse bezigheden of in gezelschap. Gun uzelf plezier, comfort en genot door de juiste producten van Tena te kopen.

Tena luiers voor comfort

Tena luiers kenmerken zich naast uitstekende vocht- en geur-absorberende eigenschappen ook door een aangenaam draagcomfort. U kunt de Tena luiers dagelijks dragen onder uw ondergoed en zult niet gehinderd worden in uw beweeglijkheid. Tijdens het werk, in uw vrije tijd en ook tijdens het sporten geniet u optimale bescherming zonder hier draag- en beweegcomfort voor op te moeten offeren.

Tena luiers voor mannen

Tena luiers zijn er voor alle volwassenen. De meeste mensen kennen het merk van de oplossingen voor dames, maar er zijn ook Tena luiers voor mannen verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zoals u van dit merk mag verwachten, bieden ook de tena luiers voor mannen optimaal draagcomfort en maximale bescherming en absorptie. De incontinentie luiers voor mannen zijn speciaal vormgegeven voor optimaal draagcomfort onder herenondergoed.  Speciaal voor de actieve man die zich ook tijdens het sporten niet wil laten remmen door incontinentieproblemen, zijn er ook exemplaren verkrijgbaar die specifiek ontworpen zijn voor een actieve levensstijl. 

Luier van Tena online bestellen

Een luier van Tena staat voor kwaliteit. De luierbroekjes zijn voorzien van een ideale pasvorm waardoor zij comfortabel dragen onder uw ondergoed. Met een broekluier van Tena kunt u de hele dag doen. In geval van heviger urineverlies kunt u snel en discreet van luier wisselen. Voor een optimale pasvorm en maximaal draagcomfort zijn Tena luiers verkrijgbaar in diverse maten, zodat u altijd luierbroekjes vindt die perfect bij u passen. Ook hebt u de keuze uit zowel kleine als grote verpakkingen. Of u nu af en toe incontinentie luiers draagt, bijvoorbeeld tijdens het sporten, of elke dag hier behoefte aan hebt: in ons assortiment vindt u altijd de juiste oplossing. Tena incontinentie luiers kopen, doet u bij Incontinentie-materiaal.nl. Wij hebben alle soorten Tena luiers voor u op voorraad. Wanneer u bij ons op werkdagen voor 23:45 uur bestelt, hebt u uw bestelling de volgende dag al in huis.