Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Depend incontinentiemateriaal

In elke sector of productcategorie zijn er merken waar u blindelings op kunt vertrouwen. In het geval van incontinentie materiaal is dat een merk met een veelzeggende naam: Depend. Dit is een merk waar u op kunt bouwen. Depend levert al vele jaren incontinentiemateriaal in diverse soorten en van de hoogste kwaliteit. Wereldwijd helpt het miljoenen mensen om beter om te gaan met hun incontinentie. Incontinentie kan er namelijk voor zorgen dat u uw dagelijkse dingen met minder zelfvertrouwen doet, dat u hier hinder bij ondervindt, of dat u zelfs bepaalde situaties en activiteiten mijdt. Dit is zonder: u zou gewoon moeten kunnen genieten van elke dag. Het incontinentiemateriaal van Depend helpt hierbij.

Deze categorie bevat nog geen producten.

Depend levert diverse soorten incontinentiemateriaal

Als een ervaren specialist kunt u bij Depend vertrouwen op diverse soorten incontinentiemateriaal. Zeer bekend zijn hun pads: inleggers in alle soorten en maten die u helpen om uw ondergoed te beschermen en uw kleding droog houden bij urineverlies. Ze zijn bijzonder absorberend en dat geldt zowel voor vocht als voor geur. Daarnaast levert het merk ook pants: comfortabel incontinentie ondergoed dat zich kenmerkt door een hoog draagcomfort en -gemak. Dit gaat natuurlijk niet ten koste van de absorberende eigenschappen. Ook met dit ondergoed kunt u doen wat u wilt, in de wetenschap dat u goed beschermd bent tegen urineverlies. 

Welk Depend incontinentiemateriaal is geschikt voor u?

Welk Depend incontinentiemateriaal optimaal geschikt is voor u, hangt van een aantal factoren af. Allereerst de ernst van uw incontinentie. De mate van uw urineverlies in combinatie met uw lichaamsbouw bepaalt niet zo zeer het soort materiaal, maar wel de maat. Zowel de pants als de pads zijn namelijk verkrijgbaar in tal van verschillende maten. Het is belangrijk om te kiezen voor een variant met voldoende absorberende eigenschappen voor uw urineverlies. Ook de pasvorm moet perfect zijn, anders loopt u alsnog het risico om door te lekken.

Verder is natuurlijk van belang wat u zelf fijn vindt. De een draagt liever luierbroekjes, terwijl de ander de voorkeur geeft aan inleggers (pads). Het voordeel van pads is dat u deze altijd handig mee kunt nemen zodat u te allen tijde kunt verschonen. Het voordeel van de pants is daarentegen weer het extra hoge draagcomfort. 

Depend voor mannen

Dit merk is er niet alleen voor vrouwen: ook Depend voor men is zeer gerenommeerd. De werking van incontinentiemateriaal bij mannen is niet wezenlijk anders dan bij vrouwen, maar er is natuurlijk wel een groot verschil in pasvorm. Depend voor mannen heeft producten die perfect aansluiten bij de pasvorm die mannen nodig hebben. Zo garanderen zij maximaal draagcomfort en een optimale bescherming.

Depend proefpakket

Wilt u weten of de Depend incontinentie materialen ook voor u een goede oplossing zijn? U kunt dit zelf ervaren. Vraag bij incontinentie-materiaal.nl een Depend proefpakket aan en leer de oplossingen kennen, zoals normal plus en super plus. Bevallen zij, dan kunt u bij ons terecht voor het bestellen van de inleggers of broekjes van uw keuze. Twijfel niet en maak vrijblijvend kennis met de oplossingen. U zult ervaren dat u meer kunt genieten van alledaagse bezigheden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over urineverlies.