Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Verzendinformatie

Al onze pakketten worden vanuit ons centrale magazijn in Waspik verzonden. Wij verwerken op werkdagen (maandag tot en met vrijdag, m.u.v. feestdagen) uw bestelling tot 23:45 uur gegarandeerd. Als u uw bestelling plaatst voor dit tijdstip wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. Het product van uw keus dient uiteraard wel op voorraad te zijn. De actuele voorraad status kunt u altijd terugzien bij het betreffende product. Door goede afspraken met de Nederlandse post is uw bestelling in 99% van de gevallen de volgende dag bij u thuis. Uw bestelling wordt verzonden via de pakketdienst van PostNL. Zodra uw bestelling is ingepakt ontvangt u hier een notificatie-email van. Als uw bestelling 's avonds is afgehaald door PostNL ontvangt u een track en trace e-mail. Deze track & trace e-mail wordt meestal rond 00:00 uur verzonden.

Onherkenbare verzending + niet bij buren

Wij doen er alles aan om het verloop van uw bestelling zo prettig en anoniem mogelijk te laten lopen. Zo kiezen wij er bewust voor om uw zending niet bij de buren af te leveren. Dit heet 'alleen huisadres levering'. Natuurlijk kunt u wel zelf kiezen voor een pak je gemak punt van PostNL. Dan kunt u het pakketje zelf afhalen. Daarnaast verzenden wij uw pakket onherkenbaar. Dat wil zeggen: aan de buitenkant kan niemand zien wat er in de doos zit. Er staat ook geen herkenbare bedrijfsnaam op de doos, dit zelfde geldt voor uw bankafschrift.

Verzendkosten van uw bestelling

Besteld u iets voor 50 euro of meer? Dan rekenen wij helemaal geen verzendkosten. Onder de 50 euro rekenen wij €4,95 voor het verpakken en verzenden van uw bestelling. Bij sommige producten onder de 50 euro rekenen wij ook geen verzendkosten. Dit staat dan duidelijk bij deze producten vermeld.

Naar welke landen verzenden wij?

Via onze winkel kunnen wij naar onderstaande landen verzenden. U kunt uw land selecteren in de kassa.

Land:Levertijd:Kosten:
België1 werkdag €5.95
Duitsland1-2 werkdagen €4.95
Luxemburg1-2 werkdagen €4.95
Frankrijk3-4 werkdagen €9.95
Spanje3-4 werkdagen €9.95

 

Levertabel:

Besteld vóór 23:45 uur op: 1e bezorging op: Indien niet thuis, 2e bezorging op: 
MaandagDinsdagWoensdag
DinsdagWoensdagDonderdag
WoensdagDonderdagVrijdag
DonderdagVrijdagZaterdag
VrijdagZaterdagMaandag
ZaterdagDinsdagWoensdag
ZondagDinsdagWoensdag

 

Pak je gemak

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestelling af te halen op het moment dat u dit wilt bij een 'Pak je gemak' punt van PostNL. Pak je gemak-punten vindt u door heel Nederland in bijvoorbeeld Albert Heijn supermarkten, Ako, Bruna etcetera. In onze kassa kunt u heel eenvoudig door middel van uw postcode het dichtstbijzijnde Pak je gemak punt vinden. U kunt uw pakketje de volgende dag (meestal vanaf 16:00 uur) afhalen bij het gekozen Pak je gemak-punt. Voor het afhalen dient u een handtekening te zetten en u moet het legitimatiebewijs van de geadresseerde tonen. De 'pak je gemak' mogelijkheid kunt u hier vinden (zie afbeelding). Vul eerst uw eigen postcode en huisnummer en vervolgens kunt u bij de rode tekst een 'pak je gemak' punt selecteren:

Zaterdag bezorgdag?

Ook zaterdag is een ''gewone'' bezorgdag. Dit houdt in dat als u vrijdag vóór 23:45 uw bestelling plaats de eerste bezorgpoging op zaterdag is. Wel zo prettig!