Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Proefpakket luiers

Incontinentie komt op alle leeftijden voor. Het gebeurt uiteraard al bij baby’s, die eerst nog zindelijk moeten worden. Maar het kan ook zijn dat een kind om een bepaalde reden nooit zindelijk wordt. Het kind kan bijvoorbeeld een verstandelijke beperking hebben en daardoor niet zindelijk worden. Maar ook wanneer je zindelijk bent geworden, kun je uiteindelijk op latere leeftijd incontinent worden. Vaak komt dit voor bij vrouwen, bijvoorbeeld na een bevalling. Ook ouderen kunnen geconfronteerd worden met dit probleem. In dat geval is er sprake van slijtage en werken de sluitspieren niet goed meer. Wilt u luiers voor volwassenen eerst eens proberen voor u tot de werkelijke aankoop overgaat? Dan is er het luiers voor volwassenen proefpakket.

Bestel incontinentie luiers online (klikbaar)

Deze categorie bevat nog geen producten.

Luiers voor volwassenen proefpakket

In eerste instantie zijn vaak inlegkruisjes of andere oplossingen nog wel voldoende. Maar er kan een moment komen dat de incontinentie zo heftig is, dat het nodig is om voor luiers te gaan kiezen. Luiers voor volwassenen zijn er vandaag de dag ook in allerlei soorten en maten. Het kan dus zeker voorkomen dat u niet weet welke keuze u moet maken. Dan is er het luiers voor volwassenen proefpakket. Op die manier kunt u kennismaken met de diverse producten en er een beetje vertrouwd mee raken.

Proefpakket luiers volwassenen

Een proefpakket luiers voor volwassenen is speciaal bedoeld om de producten beter te leren kennen. Zo weet u beter welke maat u nodig heeft en hoe absorberend het materiaal moet zijn om u optimaal comfort te bieden. Bovendien is het een manier om met de diverse merken kennis te maken. Het ene merk zal u meer liggen dan het andere, dat is normaal. Wist u overigens dat er naast gewone witte luiers ook luiers met prints zijn? Zo kunt u toch aandacht besteden aan het ondergoed dat u kiest.

Incontinentie luiers proefpakket online aanvragen

Wilt u het incontinentie luiers proefpakket online aanvragen? Dat is heel eenvoudig. Op incontinentie-materiaal.nl kunt u altijd eerst een proefpakket aanvragen voor u tot een daadwerkelijke aankoop overgaat. Bovendien wordt elke bestelling in een blanco pakket verzonden, zodat er niet op de verpakking vermeld staat wat erin zit. Zo kunt u op uw gemak kijken welke producten bij u passen. Een incontinentie luiers proefpakket dat u online bij ons aanvraagt, bevat juist die producten die u eerst eens uit wilt proberen. Blijkt het dan naar wens te zijn, dan kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen en heeft u reeds zekerheid over het product.

Advies over incontinentie luiers

Weet u niet precies waar u moet beginnen? Of wilt u na het bestellen van het proefpakket met luiers voor volwassenen nog meer informatie of advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met uw vragen.