Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Incontinentiebroekjes mannen

Zowel mannen als vrouwen kampen wel eens met het probleem van incontinentie. Vaak komt dit voor op hogere leeftijd, maar ook een bepaalde aandoening kan de oorzaak zijn van urine- of ontlastingverlies. Het is een vervelend probleem dat zo goed mogelijk opgelost moet worden. Incontinentiebroekjes voor mannen zijn een oplossing hiervoor. De pasvorm van incontinentiebroekjes voor mannen is anders dan die van de broekjes voor vrouwen, zodat ze altijd goed aansluiten op het lichaam.

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Incontinentiebroekjes voor mannen

Bij mannen wordt incontinentie doorgaans veroorzaakt door problemen met de blaas of met de prostaat. Na een operatie of wanneer u ouder wordt en de spieren wat minder goed werken, kan incontinentie optreden. Ook is het risico op incontinentie groter bij een ongezonde leefstijl, waarbij bijvoorbeeld veel gerookt wordt of medicijngebruik. U kunt de gevolgen beperken door uw leefstijl te wijzigen, maar vaak is er een adequate oplossing nodig, zoals incontinentiebroekjes voor mannen. Deze incontinentiebroekjes voor mannen zijn te vergelijken met gewone onderbroeken, maar hebben een speciaal gedeelte om urine en ontlasting op te vangen. Ook een incontinentie zwembroek behoort tot de mogelijkheden.

Hoe werkt een incontinentiebroek voor mannen?

Incontinentie broeken voor mannen werken eigenlijk hetzelfde als een onderbroek. Op die manier kunt u ze dus ook aantrekken. Dat maakt het soms een beetje lastig, omdat u bij een verschoning uw volledige onderkleding uit zult moeten trekken. Dat gaat niet in elke situatie. Zorg er daarom voor dat u altijd voorbereid bent en in geval van nood ook over andere incontinentiematerialen beschikt, zoals inleggers. Incontinentiebroekjes voor heren zijn echter berekend op wat meer verlies en dus zeer geschikt wanneer het urine- of ontlastingverlies grootschalig is.

Kwalitatief incontinentiemateriaal voor heren

Van al het incontinentiemateriaal in ons aanbod kunnen wij zeggen dat het van hoge kwaliteit is. Dat komt niet alleen doordat wij veelal voor gerenommeerde merken kiezen, maar ook doordat wij steeds marktonderzoek doen. Daardoor zult u ook nieuwe merken met innovatieve producten in ons assortiment aantreffen. Wij willen het meeste comfort voor u en weten hoe lastig het probleem van incontinentie kan zijn. De juiste materialen kunnen de gevolgen beperken en het voor u heel wat dragelijker maken. U kunt de maat bepalen door te kijken naar de omvang van taille en heup.

Online incontinentiebroekjes voor heren kopen

Voor mannen een incontinentiebroekje kopen? Dat kunt u gewoon anoniem online doen. De pants zullen in een verpakking worden verzonden zonder specifiek opschrift. Aan de buitenkant is dus niet zichtbaar dat het om incontinentiebroekjes voor heren gaat. Bovendien worden bestellingen ter waarde van € 50,00 of meer gratis verzonden. Ook op zaterdag kunnen bestellingen bezorgd worden. Ga voor kwalitatieve pants die speciaal ontworpen zijn voor uw comfort, juist wanneer het om lichamelijke ongemakken gaat.

Twijfelt u nog over uw keuze? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor verder advies.