Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Tena proefpakket

Omgaan met een incontinentieprobleem, is niet eenvoudig. U kunt hier niets aan doen en dat maakt u machteloos. De meeste incontinentieproblemen zijn ook niet te verhelpen, dus zult u hiermee moeten leren leven. Voor sommige mensen is dit een relatief eenvoudige keuze. Indien uw incontinentie hevig is, hebt u vaak geen andere keus dan gebruik te maken van incontinentiemateriaal. Iedereen die hiervan afhankelijk is, zou natuurlijk willen dat dit niet zo was, maar het is de realiteit. Goed incontinentiemateriaal helpt wereldwijd dagelijks miljoenen mensen.

Deze categorie bevat nog geen producten.

In Nederland zijn er enkele honderdduizenden mensen met incontinentieproblemen. Vaak zijn het de mensen met de wat mildere vormen van urineverlies die hiermee worstelen. Het is een vervelend probleem, maar (nog) niet dermate ernstig dat u een luier moet dragen. Daar zit de crux: mensen vinden hun incontinentie vervelend, maar vinden het ook vervelend om hieraan toe te geven en te erkennen dat zij hulpproducten nodig hebben.

Toch is het wel belangrijk om te zorgen voor het juiste incontinentie materiaal. Wat hebt u te verliezen? Vraag eens een Tena proefpakket aan en ervaar zelf hoe dit u kan helpen. Voelt het voor u vreemd, ietwat beschamend of wellicht zelfs een beetje als falen om toe te geven aan waar u eigenlijk behoefte aan hebt? Die gedachte is begrijpelijk. Er zijn er al zovelen zoals u geweest, maar iedereen die een proefpakket heeft aangevraagd, kwam tot dezelfde conclusie: het leven wordt een stuk makkelijker met goede bescherming.

Hoe een Tena proefpakket u gaat helpen

In het proefpakket van Tena zitten diverse incontinentie materialen die u uit kunt proberen. Er zijn geschikte producten voor elke vorm van incontinentie. Of u nu last hebt van ernstig urineverlies, licht urineverlies, sporadisch of alleen ‘s nachts: door gebruik te maken van de juiste producten, zult u een stuk beter om kunnen gaan met uw probleem.

Incontinentie producten zorgen voor bescherming. Ze zorgen ervoor dat u niet doorlekt door urineverlies op te vangen en te absorberen. Ze doen echter zo veel meer dan dat. U zult niet de eerste zijn die onzeker wordt door uw incontinentie. Wellicht laat u uw incontinentieprobleem zelfs leidend zijn bij het maken van bepaalde beslissingen. Even een stukje wandelen, lekker spelen met de (klein)kinderen of een dagje naar het strand: voor anderen verloopt dit zonder zorgen, maar voor u speelt altijd uw incontinentie mee. Gun uzelf dat u zorgeloos van dit soort dingen kunt genieten en vraag een proefpakket aan.

Proefpakket Tena Lady of Tena Men

Bij incontinentie-materiaal.nl kunt u geheel gratis een Tena proefpakket bestellen zodat u de producten van Tena zelf kunt ervaren. Bevalt het Tena proefpakket, dan kunt u alle producten die hierin aanwezig zijn bestellen in onze webshop.

Tena Lady proefpakket

Voor vrouwen is er een speciaal Tena Lady proefpakket. Een proefpakket met Tena Lady producten bestaat uit diverse incontinentie materialen die speciaal zijn ontwikkeld voor dames.

Tena Men proefpakket

De meeste mensen kennen Tena van de damesproducten, maar ook heren kunnen een proefpakket aanvragen. Vraag een Tena Men proefpakket gratis aan test zelf hoe u de hele dag (of nacht) optimaal beschermd wordt.