Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Zwemluiers volwassenen

Incontinentie is een probleem dat we niet alleen bij kleine kinderen zien. Ook bij volwassenen kan het voorkomen. Vaak gebeurt dit op hogere leeftijd, maar het kan ook al in de bloei van je leven gebeuren, bijvoorbeeld door een bevalling. Toch wil je als volwassenen bijvoorbeeld nog wel eens naar het zwembad of in zee zwemmen. Met een gewone luier is dat niet comfortabel. Bovendien blijven die vaak niet goed zitten tijdens het zwemmen. Daarom zijn er nu speciale zwemluiers voor volwassenen. Zo kunt u ontspannen het water in zonder dat u geconfronteerd wordt met uw probleem.

Deze categorie bevat nog geen producten.

Een zwemluier voor volwassenen

Een zwemluier voor volwassenen is zo ontworpen dat die ook in het water goed blijft zitten. Bij zwemluiers voor volwassenen gaat het vaak om wegwerpproducten. Na het gebruik kunt u die dus gewoon weggooien en blijft u niet met een stapel wasgoed zitten. Een zwemluier voor volwassenen kan doorgaans gewoon onder de badkleding gedragen worden. Zo valt het niet op dat u een luier draagt en kunt u met een gerust hart een dagje naar het zwembad gaan.

De juiste zwemluiers voor volwassenen kiezen

Bij incontinentiemateriaal draait eigenlijk alles om de maat. Wanneer u de juiste maat heeft, zit het ondergoed comfortabel en bent u er ook zeker van dat het efficiënt is. Vooral bij de liezen dienen zwemluiers goed aan te sluiten. Op die manier kan lekkage voorkomen worden. Verder is het bij zwemluiers natuurlijk ook van belang dat het niet te veel water uit het zwembad of de recreatieplas opzuigt. Dit wordt namelijk erg zwaar in het dragen en is voor u niet comfortabel. Wanneer u kiest voor een goede pasvorm, dan kan dit geminimaliseerd worden.

Wegwerp zwemluiers volwassenen

Zoals we al aangaven gaat het bij zwemluiers vaak om wegwerpproducten. Wegwerp zwemluiers voor volwassenen hebben als groot voordeel dat u die niet uit hoeft te wassen na gebruik en dat u dus relaxt thuiskomt na een dagje in het zwembad, aan de zee of elders. Ze zijn weliswaar minder duurzaam dan wasbare luiers, maar de andere kant is dat u ze ook veel minder frequent gebruikt dan de standaard luiers. Wegwerp zwemluiers voor volwassenen zijn dan ook bijzonder efficiënt.

Zwemluiers volwassenen online bestellen

Wilt u zwemluiers voor volwassenen online bestellen? Dan heeft u met incontinentie-materiaal.nl een betrouwbaar adres gevonden. Bij ons kunt u gewoon uw favoriete producten online bestellen. In het aanbod vindt u veelal bekende merken, waardoor u ook voor de bekende producten kunt kiezen. Bent u nog niet bekend met het product dat u wilt bestellen? Dan kunt u bij ons doorgaans ook voor een proefpakket kiezen. Deze kunt u eenvoudig online aanvragen. Wilt u professioneel advies, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij nemen graag de tijd voor u!