Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Tena pants

Incontinentie is een lastig probleem. Of u nu jonger of ouder bent, u kunt er toch last van hebben of krijgen, bijvoorbeeld door een bepaalde aandoening of na een bevalling. Gelukkig zijn ook hier professionele oplossingen voor om het ongemak te verminderen en voor comfort te zorgen. Kent u de tena pants al? Deze tena lady broekjes zijn al ouder dan u wellicht denkt. Het merk biedt al meer dan 50 jaar producten aan op het gebied van incontinentie. In al die jaren zijn de producten echter zo doorontwikkeld dat uw comfort voorop blijft staan.

21 artikel(en)

per pagina

21 artikel(en)

per pagina

Tena lady broekjes, hoe werken ze?

Tena lady broekjes zijn vergelijkbaar met gewone onderbroeken. Alleen zijn deze modellen  zo ontworpen dat vocht gemakkelijk wordt opgevangen. U kunt Tena broekjes op dezelfde manier aantrekken als een gewone onderbroek. Houd er wel rekening mee dat dit niet in elke situatie even praktisch is, omdat u dan uw onderkleding volledig uit moet trekken voor een verschoning. De Tena broekjes vangen het vocht op een professionele wijze op. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om urine- of ontlastingverlies. U kunt kiezen voor wasbare modellen of voor wegwerp. Dit hangt er helemaal van af waar u zelf de voorkeur aan geeft. Wasbare modellen zijn in principe duurzamer, maar het vraagt ook meer van uzelf. Bent u mantelzorger van een persoon die volledig van u afhankelijk is, dan is de kans groot dat u toch voor wegwerp broekjes kiest.

Tena broekjes in de juiste maat vinden

Weet u niet direct welke Tena incontinentiebroekjes u nodig heeft? Dan kunt u ons natuurlijk altijd om advies vragen. Met de omvang van taille en heup zou u echter ook zelf de maat kunnen bepalen. Het is belangrijk dat het broekje goed aansluit op uw lichaam, zodat het model het meest effectief is. Plus XXS is bijvoorbeeld een zeer kleine maat, die speciaal bedoeld is voor een smalle taille. Dit model wordt ook vaak gebruikt als incontinentiebroekje voor kinderen. Bovendien heeft u de keuze uit diverse diktes. Hoe dikker de broek, hoe meer vocht deze op zal vangen. Welke dikte u kiest, hangt er deels vanaf hoe lang u het broekje achtereen zult dragen. Wij raden u aan om op tijd voor een verschoning te kiezen. Dit voelt niet alleen prettiger aan, maar is ook beter voor uw huid. Ook netbroekjes behoren tot de mogelijkheden.

Tena incontinentiebroekjes online bestellen

Wilt u Tena incontinentiebroekjes online bestellen? Dat kan eenvoudig op incontinentie-materiaal.nl. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. In ons aanbod vindt u vele bekende merken terug, maar ook nieuwe, innovatieve labels. Wij controleren altijd de kwaliteit van de producten, zodat u minder ongemak hoeft te hebben. Bent u nog niet zeker van uw keuze? Dan kunt u ook altijd eerst een proefpakket bestellen. Zo kunt u vertrouwd raken met de producten op een vrijblijvende manier. Op de verpakking wordt niets over de inhoud van het pakje vermeld. Heeft u nog vragen? Aarzel dan vooral niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.