Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

UnderWunder incontinentie ondergoed

Incontinentie-oplossingen zijn er in tal van soorten. Ze zijn er voor thuisgebruik, voor ‘s nachts, speciaal voor dames, kinderen, heren of voor onderweg. Veel producten zijn uitermate effectief, maar vereisen een bepaald gebruik dat niet altijd haalbaar of wenselijk is. Zo zijn er oplossingen zoals plasmatten en matrasbeschermers voor thuis, of luiers en plastic broekjes voor onderweg. Aan de kwaliteit van deze producten hoeft niemand te twijfelen. Het gebruik hiervan gaat voor sommige mensen alleen misschien net iets te ver. Bijvoorbeeld omdat het wat werk vereist, niet eenvoudig is om mee te nemen of discretie mist. Mensen die dit herkennen, maar die toch op zoek zijn naar een goede oplossing, moeten beslist naar het merk UnderWunder kijken.

Deze categorie bevat nog geen producten.

UnderWunder is perfect bij lichte incontinentie problemen

Het ondergoed van UnderWunder is niet voor iedereen met incontinentieproblemen geschikt. Mensen die echt last hebben van hevige incontinentie, zijn meer gebaat bij het gebruik van een luier of plastic broek. Wie lichte incontinentie problemen ervaart, zal in het ondergoed van UnderWunder echter de perfecte oplossing vinden. U kunt het incontinentie ondergoed van dit merk qua werking vergelijken met inleggers, alleen hebt u geen losse inlegger nodig, maar is het absorberende gedeelte in het kruis verwerkt.

Wasbaar incontinentie ondergoed dat ook modieus is

Lichte incontinentieproblemen betekenen niet dat u direct een oplossing moet zoeken in zeer ingrijpende producten. Wanneer u sporadisch last hebt van urineverlies, of last hebt van licht urineverlies, hoeft u niet direct een incontinentieluier te dragen. Bij UnderWunder kunt u terecht voor modieus incontinentie ondergoed. Het betreft wasbaar incontinentie ondergoed dat ook nog eens erg modieus is.

UnderWunder heeft ondergoed voor dames, heren en kinderen in alle mogelijke stijlen en kleuren. Bij dit merk is er voor iedereen passend ondergoed te vinden. UnderWunder stelt u dus in staat om het ondergoed te dragen dat u wilt dragen, maar dan met extra bescherming. Het incontinentie ondergoed kenmerkt zich door een absorberend gebied in het kruis. Hier wordt urine effectief geabsorbeerd, zoals ook een inlegger dit doet. Het houdt u droog, voorkomt doorlekken en houdt onaangename geurtjes tegen. Na het dragen kunt u het ondergoed wassen en weer opnieuw gebruiken. Kiezen voor UnderWunder ondergoed is dus niet alleen een effectieve en modieuze keuze, maar ook een duurzame.

Incontinentie ondergoed voor heren, dames en kinderen

Het incontinentie ondergoed is dus verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen. Met name voor kinderen kan dat een heel opluchting zijn. Incontinentie zou niet iets moeten zijn waarvoor u zich schaamt, maar dit gebeurt vaak toch vanwege ongemakkelijke situaties en sociaal onbegrip. Bij kinderen speelt dit een extra grote rol. Incontinentie kan kinderen zeer kwetsbaar maken in hun zelfvertrouwen. Laat hen incontinentie ondergoed van UnderWunder dragen, en niemand zal het verschil zien met regulier ondergoed. Zo kunnen kinderen onbezorgd spelen en voelen zij zich ook niet ongemakkelijk tijdens omkleden bij bijvoorbeeld de gymles op school. 

UnderWunder ondergoed bestellen

Bij incontinentie-materiaal.nl vindt u een uitgebreide selectie aan incontinentie ondergoed van UnderWunder. Er is voor iedereen wat wils. Investeren in enkele van deze onderbroeken zal ervoor zorgen dat u elke dag zorgeloos bezig kunt zijn met uw dagelijkse dingen, omdat u de geruststellende wetenschap hebt dat u goed wordt beschermd.