Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Attends incontinentiemateriaal

Met meer dan 35 jaar aan ervaring mag Attends met gerust een absolute specialist op het gebied van incontinentiematerialen worden genoemd. Het merk is niet alleen op de consumentenmarkt actief, maar biedt ook oplossingen voor de (mantel)zorg en medische wereld. Dat zegt natuurlijk veel over de kwaliteit van Attends. U profiteert van deze ervaring en know how. Wanneer u de producten van Attends gebruikt, weet u zeker dat u maximale bescherming geniet bij urineverlies.

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Die wetenschap is belangrijk. Miljoenen mensen - en alleen in Nederland al honderdduizenden - hebben in meer of mindere mate een incontinentieprobleem. Dit is vaak niet alleen een fysiek probleem, maar kan ook tot mentale problemen leiden. Tot schaamte en onzekerheid, bijvoorbeeld, waardoor u zich laat belemmeren in uw alledaagse leven. Misschien voelt u zich ongemakkelijk in bepaalde alledaagse situaties, of mijdt u dingen die u normaal gesproken wel zou doen. Is het niet tijd om hier verandering in aan te brengen?

Attends incontinentiemateriaal biedt altijd de juiste oplossing

Wat voor incontinentieproblemen u ook ervaart; Attends incontinentiemateriaal biedt altijd een passende oplossing. Dat is op voorhand al te zeggen omdat dit merk zo’n beetje alle mogelijke incontinentiematerialen levert. Voor iedereen is er dus het juiste producten en - zeker net zo belangrijk - de juiste grootte en pasvorm. Om optimaal te kunnen werken, is het van groot belang dat incontinentiematerialen een perfecte pasvorm kennen. Een product kan nog zulke goede absorberende eigenschappen hebben, wanneer de pasvorm niet optimaal is (en het materiaal ergens dus niet goed aansluit), hebt u alsnog een verhoogde kans op doorlekken. Daar hoeft u zich met het juiste product van Attends geen zorgen om te maken.

Attends luiers: altijd goed beschermd

Een van de meest geprezen incontinentieproducten zijn Attends luiers. Met Attends luiers weet u zeker dat u uitstekende bescherming geniet op elk moment van de dag en waar u zich ook bevindt. Of u nu ‘s nachts last hebt van urineverlies, of overdag de zekerheid wilt hebben dat u niet doorlekt: Attends luiers bieden de hoogste kwaliteit. Dit komt niet alleen tot uiting in het feit dat zij perfect beschermen tegen doorlekken; ook onaangename geurtjes worden effectief geneutraliseerd en de pasvorm is perfect. Dit laatste draagt eraan bij dat u snel went aan het dragen van een luier en dat u al snel nauwelijks door hebt dat u deze draagt. Een goede incontinentie luier is er niet alleen eentje die goed absorbeert, maar ook een die niet zorgt voor hinder of een oncomfortabel gevoel tijdens het dragen. 

Attends incontinentie te koop bij incontinentie-materiaal.nl

U vindt alle Attends incontinentie producten bij incontinentie-materiaal.nl. Wij bieden u niet alleen inleggers en luiers, maar ook andere hulpmiddelen zoals onderleggers voor uw matras. Zo is uw matras goed beschermd wanneer u ‘s nachts onverhoopt doorlekt. Ook voor kinderen die werken aan hun zindelijkheid is dit een perfecte oplossing.

Vraag een proefpakket aan

Wilt u een proefpakket ontvangen zodat u de kwaliteit van Attends zelf kunt ervaren? Dat is mogelijk. Bestel uw proefpakket op incontinentie-materiaal.nl en ervaar zelf hoe de best mogelijke bescherming u elke dag de perfecte oplossing biedt.