Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Matrasbeschermer voor uw kind

Heeft uw kind last van bedplassen? Dat is vervelend voor het kind en voor u. Wanneer uw kind in het bed plast, betekent dit een onderbroken nachtrust. Uw kind staat aan uw bed met de boodschap dat zijn of haar bed helemaal nat is. U moet dan ‘s avonds of misschien zelfs midden in de nacht op om voor een schoon bed te zorgen. Niemand wordt hier beter van en u kunt hier ook niemand de schuld van geven. Kinderen plassen natuurlijk niet vrijwillig in hun bed. 

Deze categorie bevat nog geen producten.

Wanneer bedplassen incidenteel is, vormt dit misschien geen probleem voor u. Zindelijk worden gaat ten slotte met vallen en opstaan. Sommige kinderen zijn al snel ‘s nachts zindelijk, terwijl andere kinderen hier iets meer moeite mee hebben. Om hen te helpen trainen, kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een plaswekker. Wanneer bedplassen echter structureel is, of wanneer uw kind kampt met (ernstige) incontinentieproblemen, bent u waarschijnlijk op zoek naar een goede oplossing. Het is eenvoudigweg niet te doen om bijna elke avond het gehele bed te verschonen, inclusief het matras. Investeer daarom in dit soort gevallen in matrasbescherming voor uw kind.

Een speciale matrasbeschermer voor een kinderbed

Met een speciale matrasbeschermer voor een kinderbed weet u zeker dat het matras van uw kind optimaal beschermd is. Aan het verschonen van het bed ontkomt u niet, maar het maakt natuurlijk nogal wat uit of u alle lagen inclusief het matras moet verschonen of schoonmaken, of dat alleen de overtrek en de matrasbeschermer moeten worden vervangen.

Met een matrasbeschermer tegen bedplassen van uw kind hebt u de zekerheid dat het matras niet nat wordt wanneer uw kind ‘s nachts in de broek plast. De beschermer is altijd verkrijgbaar in de juiste maat voor een kindermatras, is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen en is uitwasbaar.

Kinderbed bescherming verlengt de levensduur van het bed

Wanneer een bed regelmatig wordt blootgesteld aan urine, verlengt dit de levensduur van het bed uiteraard niet. Daarom verlengt kinderbed bescherming de levensduur. Het matras wordt niet nat en zal op die manier langer meegaan. 

Matrasbeschermer voor bedplassen kind en extra hulp

Natuurlijk is het aanschaffen van matrasbescherming voor uw kind niet de enige maatregel die u kunt treffen wanneer uw kind regelmatig in bed plast. Een kinder matras beschermer houdt het matras droog, maar voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Bij hardnekkige problemen kunt u bijvoorbeeld overwegen om uw kind een inlegger of een luier te laten dragen. Dit biedt extra bescherming voor kinderen die nog niet zindelijk zijn of die worstelen met een incontinentieprobleem. Is uw kind bezig om zindelijk te worden, dan hoort een ongelukje er natuurlijk bij. U wilt uw kind graag laten slapen zonder luier om te oefenen, dus kunt u het matras beschermen of een onderlegger/plasmatje gebruiken. Ook kunt u een plaswekker aanschaffen waarmee u uw kind kunt aanleren om wakker te worden wanneer hij/zij moet plassen. Incontinentie-materiaal.nl heeft voor elk probleem of elke uitdaging de juiste oplossing.