Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Abena incontinentiemateriaal

Wanneer het aankomt op bescherming tegen incontinentie, zijn er maar weinig merken waar u zo op kunt vertrouwen als Abena. Of u nu last hebt van zeer licht of sporadisch urineverlies, hevig urineverlies of verlies van ontlasting: Abena is er voor u. Het merk levert al jarenlang kwalitatieve incontinentiematerialen voor mannen, vrouwen en kinderen. Dankzij hun brede aanbod aan tal van producten, is er altijd een oplossing te vinden die perfect past bij uw mate van incontinentie, lichaam en voorkeur. Het uitgebreide assortiment van Abena dat te koop is op incontinentie-materiaal.nl verzekert u van de best mogelijke bescherming. Absorberende eigenschappen en een pasvorm op maat helpen u de dag (of nacht) door.

Deze categorie bevat nog geen producten.

Abena incontinentiemateriaal: voor iedereen

Abena incontinentiemateriaal is er dus voor iedereen. Voor vrouwen zijn er inleggers voor licht tot matig urineverlies (Abena Light), inlegverband met anti-lekrandjes voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies (Abri-San) of lichte en prettig gevormde inleggers die kunnen dienen als extra (Abri-Let).

Speciaal voor mannen is er ook Abena incontinentiemateriaal: Abena Man is inlegverband voor mannen met licht tot matig urineverlies. Dankzij een hechtstrip blijft de inlegger te allen tijde goed op zijn plaats. Abri-Man is speciaal ontwikkeld voor mannen met zeer zwaar urineverlies en biedt maximale bescherming. Bent u op zoek naar anatomisch gevormde inleggers voor gemiddeld urineverlies, dan biedt Abri-San voor mannen uitkomst. Ook voor mannen is er Abri-Let, dat gebruikt kan worden als extra inlegger.

Naast inleggers biedt Abena ook pants: dit zijn luierbroekjes die u onder uw kleding kunt dragen. Ze bieden absorptie voor licht tot gemiddeld urineverlies en kenmerken zich door een uitstekende pasvorm en hoog draagcomfort. Ook deze oplossingen zijn er voor mannen en vrouwen.

Naast incontinentie ondergoed levert Abena ook tal van andere incontinentiematerialen en hulpmiddelen. Denk aan fixatiebroekjes zodat uw incontinentie ondergoed altijd perfect op de plaats blijft, maar ook aan matrasbeschermers en -onderleggers. Ook voor kinderen zijn vrijwel alle incontinentiematerialen verkrijgbaar.

Naast incontinentie ondergoed en andere incontinentiematerialen, kunt u bij Abena ook terecht voor aanverwante producten, zoals washandjes en diverse verzorgingsartikelen. Veel van deze producten zijn handig om onderweg bij u te hebben, zodat u altijd kunt verschonen wanneer dit nodig is.

Abena luiers behoren tot de beste in hun soort

Miljoenen volwassenen vertrouwen op Abena luiers om hen de bescherming te bieden die zij nodig hebben. Incontinentieproblemen zijn zeer lastig. U schaamt zich hier wellicht voor. Vaak komt die schaamte voort uit de angst dat anderen doorhebben dat u kampt met incontinentie. Doorlekken en geurtjes bijvoorbeeld, zijn twee zaken waar u waarschijnlijk bang voor bent. Abena incontinentiemateriaal helpt u niet alleen met een optimale bescherming; het draagt ook bij aan uw zelfvertrouwen. Dankzij deze producten kunt u gewoon dagelijks doen wat u wilt doen, zonder dat uw incontinentieprobleem in de weg staat.

Abena proefpakket aanvragen

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van Abena luiers of andere producten van dit gerenommeerde merk? Vraag dan een Abena proefpakket aan via incontinentie-materiaal.nl. Zo kunt u zelf ervaren hoe de producten van Abena u optimale bescherming met maximaal comfort bieden: overdag, ‘s nachts, tijdens het sporten, onderweg; wanneer u maar wilt.