Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Tena slip

Incontinentie is een vervelend probleem dat om oplossingen vraagt. Het is belangrijk om voor de juiste materialen te kiezen, waardoor het comfort zo hoog mogelijk en het ongemak zo minimaal mogelijk is. Tena is een van de gevestigde merken als het gaat om incontinentiemateriaal. De Tena slip is dan ook een professionele oplossing wanneer u last heeft van urine- of ontlastingverlies.

Bekijk hier alle TENA slips

24 artikel(en)

per pagina

24 artikel(en)

per pagina

Tena slips in verschillende soorten

Wanneer u voor het eerst deze producten gaat kiezen, dan zal u opvallen hoeveel mogelijkheden er zijn. Tena slips zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Zo is er de Tena Slip Maxi, waarop we hieronder nog wat uitgebreider terugkomen. Verder zijn er bijvoorbeeld de Tena Slip Ultima Junior, de Active Fit Ultima, de Maxi Medium, de Maxi Large, de Active Fit Maxi, de Plus, de Super, de Ultima Medium en de Ultima Large. Al deze slips hebben hun eigen mate van absorptie. De reeks Junior is bijvoorbeeld bedoeld voor kinderen en tieners in de leeftijd van 5 tot 15 jaar. Active Fit is speciaal voor iedereen die er een actieve levensstijl op nahoudt.

Tena Slip Maxi

Is het urineverlies relatief groot en is er een hoge mate van absorptie nodig, dan biedt de Tena Slip Maxi uitkomst. Het product is dermatologisch getest en is daardoor optimaal voor uw huid. U denkt misschien dat een plastic incontinentieslip zeker niet comfortabel is. De Tena Slip Maxi is echter voorzien van ConfioAir, een technologie waardoor het materiaal ademend is. De kern is sterk absorberend en werkt snel en efficiënt. Onder de Tena Slip Maxi vallen zowel de Maxi Medium als de Maxi Large.

De juiste Tena slip kiezen

Tussen al die verschillende soorten vindt u het misschien lastig om de keuze te maken. U kunt altijd contact met ons opnemen om ons advies te vragen. Allereerst is het belangrijk om te kijken in welke mate de Tena slips absorberen. Bij een hoge mate van urineverlies, is er ook een hogere absorptie nodig. Daarnaast is de maat van belang. Alleen wanneer de Tena slip een uitstekende pasvorm heeft, zal de efficiency optimaal zijn. Het is vooral belangrijk dat het broekje bij de liezen goed aansluit. Verder is de pasvorm voor heren en dames verschillend, om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op het specifieke probleem. Daarom is het ook essentieel om te controleren of u incontinentieslips voor dames of voor heren aanschaft.

Tena slips online bestellen

Wilt u Tena slips online bestellen? Zo hoeft u er niet persoonlijk voor naar de winkel en kunt u gewoon anoniem de benodigde producten bestellen. Op incontinentie-materiaal.nl is de keuze zeer uitgebreid en u zult veel bekende merken tegenkomen, zoals Tena. Op de verpakking wordt niets vermeld over de inhoud van het pakket. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.