Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Dé incontinentie specialist van Nederland

Incontinentie-materiaal is een leverancier van allerlei soorten incontinentiematerialen. Bij ons kunt u veilig en anoniem uw benodigde incontinentiematerialen kopen. Wij leveren de incontinentiematerialen van alle bekende A-merken, maar we kijken ook naar innovatieve en nieuwe merken. Door ons volume kunnen wij u de juiste materialen leveren tegen goede prijzen. Naast Incontinentie specialist zijn wij ook specialist in alles wat met bloeddruk en uw hart te maken heeft. Via: Bloeddrukmeterswebshop.nl leveren wij alles wat u nodig heeft voor het monitoren en bijhouden van onder andere uw bloeddruk

Service

Wij behandelen al onze klanten zoals we zelf ook behandeld willen worden: op een goede en nette manier dus. Wij hechten veel waarde aan goede en duidelijke productomschrijvingen. Bij incontinentiemateriaal is het belangrijk dat u op voorhand goed geïnformeerd wordt. We proberen daarom bij ieder artikel zo goed mogelijk uit te leggen wat de eigenschappen en de werking is. Mocht dit na het lezen van een productomschrijving toch niet helemaal duidelijk zijn kunt u altijd onze kundige klantenservice bellen voor het krijgen van advies. Advies is bij ons altijd vrijblijvend. Naast goed advies hebben onze medewerkers alle producten in het echt gezien en vastgehad. We weten dus waar we over praten en kunnen u er alles over vertellen en uitleggen.

Live chat-service

Het is mogelijk om via de live-chat razendsnel een vraag te stellen. Onze chatfunctie wordt bemand door ‘’echte’’ mensen, dus geen computers. De chatfunctie is handig voor als u bijvoorbeeld even snel iets wilt weten. De chat is op werkdagen tussen 09:30 en 17:00 te bereiken. U krijgt direct antwoord op uw vraag. De chat vindt u door rechtsonderin het scherm naar het chat venster te gaan. Dit venster ziet er zo uit:

 

Als u hier een bericht typt en vervolgens op [ENTER] drukt krijgen wij uw bericht direct door en zal een van onze medewerkers hier op reageren.

De voordelen van Incontinentiemateriaal:

  • Bij voorraad: voor 23:45 uur besteld, de volgende dag al in huis (ook op zaterdag bezorgd!)
  • Vanaf 50 euro GRATIS verzonden
  • Wij kopen groot in: dit betekent voor u een scherpe prijs
  • Anonieme levering; men kan aan de doos niet zien wat er in de doos zit.
  • Pakketten worden verzonden zoals wij zelf ook een pakket zouden willen ontvangen (goed en stevig verpakt dus!)
  • Lid van Webshop keurmerk (veilig kopen en onze identiteit is geverifieerd)
  • Alle gebruikelijke betaalmethoden (iDEAL, Mastercard, VISA, Paypal, Afterpay)
  • Bij ons kunt u GRATIS achteraf betalen door middel van Afterpay.