Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Depend pants

Heeft u last van incontinentie of verzorgt u iemand die te maken heeft met dit probleem? Dan wordt u wellicht ook dagelijks geconfronteerd met de gevolgen hiervan. Of u nu jong bent of wat ouder, man of vrouw, iedereen kan met dit probleem te maken krijgen. Het levert vaak nogal wat ongemak op en men voelt zich er niet prettig bij. Gelukkig zijn er producten om het draaglijker te maken en ervoor te zorgen dat u weer meer comfort ervaart. Een van die producten zijn de pants van Depend. Depend pants hebben een optimale pasvorm, waardoor u zonder de bekende zorgen de deur uit kunt.

Deze categorie bevat nog geen producten.

Depend broekjes: hoe werkt het?

Een Depend broekje werkt in het dragen eigenlijk net als een onderbroek. Het is daardoor vaak comfortabeler dan een los inlegkruisje. U kunt Depend broekjes net zo aantrekken als een onderbroek. Houd hier wel rekening mee bij een mogelijke verschoning, want u bent niet altijd in de gelegenheid om u van uw onderkleding te ontdoen. Verder sluiten de Depend broekjes goed op de huid aan bij de pijpen, zodat de bescherming optimaal is. De broekjes zijn zo ontworpen dat ze absorberend zijn. Dit komt door het materiaal, maar ook door de dikte.

De juiste maat Depend broekjes

Depend broekjes zijn beschikbaar voor mannen en vrouwen. Deze broekjes hebben verschillende pasvormen, zodat het altijd mooi aansluit op het lichaam. Dat is belangrijk om voor een goede bescherming te zorgen. Bovendien zijn de Depend pants in allerlei maten verkrijgbaar. U kunt zelf uw maat bepalen door uw taille en heup op te meten. Mocht u toch nog twijfelen over de maat, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies.

Depend incontinentie: de juiste dikte

Kiest u voor Depend voor incontinentie? Naast de maat is er nog iets waar u goed over na moet denken: de dikte van de Depend broekjes. Hoe dikker het broekje, hoe meer vocht het op kan vangen. Verliest u maar af en toe een beetje vocht, dan is het dunste model voldoende. Gaat het om grotere hoeveelheden, dan is het belangrijk om een broekje te kiezen dat voldoende absorbeert.

Depend proefpakket bestellen

Heeft u nog geen ervaring met de producten van dit merk? Misschien is het dan iets voor u om eerst een Depend proefpakket te bestellen. Zo kunt u gewend raken aan de producten en bepalen of dit bij u en uw situatie past. Zowel voor vrouwen als voor mannen zijn er geschikte producten te vinden op het gebied van inco. Naast Depend broekjes kunt u bijvoorbeeld ook voor inlegkruisjes, luiers en onderleggers kiezen. De laatste zijn bijvoorbeeld heel geschikt voor in bed, maar ook in de auto kan het een oplossing bieden.

Depend pants online bestellen

Wilt u Depend pants online bestellen? Dit kan eenvoudig bij incontinentie-materiaal.nl. Bovendien wordt elke bestelling bij ons blanco verzonden. Dat betekent dat er niets op de verpakking staat over de inhoud.