Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Tena broekjes voor mannen

Wist u dat Tena niet alleen een label voor dames is? Het merk houdt zich al meer dan 50 jaar bezig met producten die het probleem van incontinentie draaglijker maken. Waar Tena Lady u wellicht al bekend was, heeft u misschien nog niet van Tena Men gehoord. Tena broekjes voor mannen zijn speciaal bedoeld om u optimaal comfort te geven en tegelijkertijd het vocht op te vangen. Bij urine- of ontlastingverlies kan dit een goede oplossing zijn.

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

Incontinent, wat nu?

Incontinentie is een probleem dat iedereen kan overkomen. Of u nu jonger of ouder bent, man of vrouw, het kan altijd gebeuren. Vaak wordt het veroorzaakt door een bepaalde aandoening, maar het kan ook komen door de ouderdom. Wanneer zich slijtage voordoet op dit gebied, worden de sluitspieren slapper en kan het gebeuren dat men last gaat krijgen van urine- of ontlastingverlies. Gelukkig zijn hier vandaag de dag goede oplossingen voor. Tena broekjes voor mannen is er daar een van.

Tena pants mannen, hoe werkt dat?

Tena pants mannen zijn eigenlijk onderbroeken die u kunt dragen zodat het vocht dat u verliest opgevangen wordt. Deze broeken zijn extra dik en absorberend, waardoor het vocht niet meer verder kan. Zo blijft uw kleding droog en kunt u toch weer meer ontspannen de deur uit. Tena broekjes voor heren worden aangetrokken zoals een gewone onderbroek. Houd hier dan ook rekening mee bij een mogelijke verschoning. De situatie is niet altijd zo dat u zich gemakkelijk van uw onderkleding kunt ontdoen.

Tena pants voor mannen in de juiste maat

De maat kunt u in principe zelf bepalen. Dit doet u door de omvang van uw taille en heup op te meten. Bent u er niet helemaal zeker van of het de juiste keuze is? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor advies. Het is belangrijk dat het model goed aansluit op uw lichaam. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over de juiste dikte. Hoe dikker de Tena pants voor mannen zijn, hoe meer vocht ze absorberen en opvangen. De dikte van het broekje hangt dus af van de mate van incontinentie.

Tena broekjes voor mannen online bestellen

Wist u dat u Tena broekjes voor mannen ook gewoon online kunt bestellen? Zo hoeft u er niet mee door de winkel te lopen wanneer u niet wilt dat buitenstaanders van uw probleem af weten. Bij incontinentie-materiaal.nl worden de producten in een blanco verpakking verzonden. U kunt dus zonder zorgen het pakketje bij u thuis laten leveren. Heeft u nog vragen over onze Tena broekjes voor mannen of over een van onze andere producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.