Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Tena Men

De damesproducten van Tena genieten grote bekendheid. Iets anders is dat voor Tena Men, de producten van Tena speciaal voor mannen. Misschien heeft dit te maken met het feit dat incontinentie onder mannen nog iets meer een taboe is dan onder vrouwen. Hoe het ook zij: ook Tena Men biedt de absolute topkwaliteit die u van Tena gewend bent. Voor iedere man met een incontinentieprobleem, is er een passend product. Of u nu last hebt van licht of sporadisch urineverlies, of zeer hevige incontinentie: dit is een merk waar u op kunt vertrouwen. Twijfelt u nog? Neem dan uw eigen twijfels weg door de producten van Tena Men te gebruiken. Zij zullen u uw vrijheid en zorgeloosheid teruggeven, want het leven is te mooi en er is te veel te doen om u tegen te laten houden door urineverlies. 

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Tena man heeft diverse oplossingen

Het assortiment van Tena Men bestaat uit diverse oplossingen. Welk product voor u het beste geschikt is, hangt af van de mate van uw urineverlies, maar ook van wat u prettig vindt. In het assortiment vindt u speciale heren inleggers. Deze zijn zeer discreet, dragen haast onmerkbaar en bieden perfecte bescherming bij licht urineverlies. Hebt u iets meer bescherming nodig omdat u last hebt van wat heviger urineverlies, dan heeft Tena Men speciale slips. De werking van deze slips is gelijk aan die van vrouwen, alleen zijn de varianten voor heren voorzien van een perfecte pasvorm voor de mannelijke anatomie en gebruik in herenondergoed.

Naast inleggers heeft Tena Men ook luiers voor mannen. Deze bieden op aangename wijze de best mogelijke bescherming. Aangenaam omdat zij naast maximale bescherming ook discretie en draagcomfort bieden. U bent beschermd tegen onaangename geurtjes en de luiers zijn voorzien van maximaal absorptievermogen zodat zij voor heren met zwaardere vormen van urineverlies zekerheid bieden.

Tena mannen voor zekerheid

Zekerheid: daar is het u voor een groot gedeelte ook om te doen. Natuurlijk verwacht u optimale bescherming. Dat is wat een merk als Tena u kan bieden. Kiezen voor Tena Men betekent kiezen voor kwaliteit en die kwaliteit komt op meerdere vlakken tot uiting. Van de bescherming tot de pasvorm en de gebruikte materialen: Tena Men geeft ook u uw zorgeloze gevoel terug. Niet langer zult u zich tijdens alledaagse situaties ongemakkelijk of beperkt voelen door uw urineverlies. U kunt doen wat u moet doen, met de veilige wetenschap dat u optimaal tegen doorlekken en geurtjes beschermd bent. Of u nu ontspannen of actief bezig bent, overdag of ‘s nachts.

Tena voor mannen: probeer het zelf

Bent u benieuwd naar wat Tena voor mannen u kan bieden? Bij incontinentie-materiaal.nl kunt u alle producten van Tena Men bestellen, maar u kunt ook eerst kiezen voor een gratis proefpakket. In dit pakket treft u diverse incontinentie materialen van Tena aan, speciaal voor mannen. U kunt deze producten zelf uitproberen en ervaren wat het beste bij u past. Wilt u het product van uw keuze vervolgens in huis halen, dan vindt u dit bij ons in de webshop. Indien u vragen hebt over de producten, kunt u te allen tijde bij ons terecht. Wij helpen u graag verder.