Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Incontinentiemateriaal mannen

Ook voor incontinentiemateriaal voor mannen is Incontinentie-materiaal.nl de nummer een specialist. Hoewel procentueel gezien meer vrouwen last hebben van incontinentie, zijn er toch tienduizenden mannen in ons land die hier eveneens mee worstelen. Incontinentiemateriaal voor mannen is technisch gezien niet anders dan dat voor vrouwen. Dat er toch speciaal voor mannen incontinentie-inleggers en -luiers zijn, heeft alles te maken met de pasvorm en het draagcomfort. Overigens is er ook speciaal incontinentiemateriaal voor de actieve of sportieve man. Deze oplossingen kunnen bijvoorbeeld gedragen worden tijdens het sporten, maar ook op vakantie, een uitje of tijdens activiteiten met fysieke inspanning, zoals klussen. 

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

Incontinentie bij mannen: vaak nog een taboe

Hoewel incontinentie wijdverspreid is en zeer veel vrouwen en mannen hier last van hebben, is incontinentie bij mannen vaak nog een taboe. Mannen praten hier niet graag over. Dat is begrijpelijk, want veel mannen schamen zich voor urineverlies. Echter, net als voor andere aandoeningen en ongemakken geldt dat het iedereen kan overkomen. Een veelgehoorde misvatting is dat incontinentie voorkomt bij oudere mannen. Hoewel leeftijd zeker een rol speelt, zijn er ook zeer veel jonge mannen die worstelen met incontinentie.

Incontinentiemateriaal voor mannen

Niet elke vorm van incontinentie is op te lossen, maar de hinder die u hiervan ondervindt, is wel aan te pakken. Door het dragen van incontinentiemateriaal voor mannen zult u zich comfortabeler en zelfverzekerder voelen. Incontinentiebroekjes, inleggers of luiers zorgen ervoor dat urineverlies adequaat en discreet wordt opgevangen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de gevolgen van urineverlies. Veel mannen zijn natuurlijk bezorgd om wat hun omgeving zal denken over iets dat zij liever geheim houden. Door het dragen van speciaal incontinentiemateriaal voor mannen, bent u beschermd en kunt u zich gewoon bezighouden met de alledaagse zaken en de dingen die u wilt doen.

Waarom geen proefverpakking aanvragen?

Het dragen van incontinentiemateriaal is vaak een nogal grote stap voor veel mannen. Toch zal elke man die hiervan gebruik heeft gemaakt, beamen dat het heel fijn is. U wilt gewoon zorgeloos kunnen leven. Laat u trots u niet in de weg staan en vraag gewoon eens een proefverpakking aan. Zo kunt u ervaren hoe het is om een incontinentiebroek, inlegger of luier te dragen. U zult ervaren dat het dragen hiervan u niet hinderend in uw alledaagse leven. Sterker nog: het geeft u de vrijheid om weer zorgeloos te genieten en bezig te zijn.

Incontinentie mannen: een oplossing voor elk probleem

Voor sommige incontinentieproblemen is het doen van oefeningen effectief. In andere gevallen is bijvoorbeeld een prostaatoperatie noodzakelijk. In lang niet alle gevallen is er echter een permanente oplossing. In al die gevallen kunt u vertrouwen op incomateriaal. Deze hulpmiddelen zijn er niet alleen voor mannen die last hebben van urineverlies; ze zijn er zelfs voor mannen die geen controle hebben over hun ontlasting. Wat uw probleem ook is: u hoeft hier niet zonder hulp mee rond te blijven lopen. Kom in actie, investeer in incontinentiemateriaal voor mannen en krijg de grip op uw leven terug. Dat verdient u.