Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Abena pants

Abena pants zijn speciaal bedoeld voor iedereen die last heeft van incontinentie. Of u nu jong bent of al wat ouder, man of vrouw, iedereen kan geconfronteerd worden met dit vervelende probleem. Het is lastig onderweg, maar het levert vaak ook veel schaamte op. Daarom is het belangrijk om een goede oplossing te vinden. Abena pants zijn dan een van de mogelijkheden.

Deze categorie bevat nog geen producten.

Incontinentie: wat kunt u daaraan doen?

Incontinentie kan verschillende oorzaken hebben. Het kan gebeuren dat een kind nooit zindelijk wordt, omdat hij of zij een verstandelijke beperking heeft. In dat geval heeft men op latere leeftijd vaak ook nog last van incontinentie. Het probleem kan zich echter ook pas op latere leeftijd voordoen, bijvoorbeeld bij vrouwen na een bevalling of bij mannen door een bepaalde aandoening. Ook kan slijtage van de sluitspieren een van de oorzaken zijn van incontinentie. Het kan vaak echter niet bij de oorzaak aangepakt worden en daarom zijn er diverse producten op de markt voor incontinentie. De Abena pants werken net als een onderbroek, maar hebben een absorberende werking, waardoor urine of ontlasting opgevangen wordt.

Abena comfort pants

Abena comfort pants zijn speciaal ontwikkeld voor incontinentie. Toch zitten deze broekjes eigenlijk net zo comfortabel als gewoon ondergoed. De pants zijn mooi en zacht. Doordat het comfort zo hoog is, lijkt het net alsof u gewoon ondergoed aan heeft. Waar u wel even aan zult moeten wennen, is de dikte van de onderbroek. De Abena comfort pants zijn wat dikker dan normaal. Dat komt door de absorberende korrels en de wattenpulp die ervoor zorgen dat het vocht opgenomen wordt. Gebruikers geven echter toch aan dat pants het meest comfortabele product zijn in geval van incontinentie.

Abena comfort pants super

Abena comfort pants super zijn bedoeld voor wanneer het urine- of ontlastingverlies groot is. De absorberende werking is optimaal, waardoor het bijvoorbeeld perfect is bij een hoge mate van incontinentie, maar ook wanneer u bijvoorbeeld langer weg moet en twijfelt of u in de gelegenheid bent om voor een verschoning te zorgen.

De juiste Abena  pants kiezen

Weet u niet zeker welke Abena pants het beste bij uw situatie passen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie. Verder kunt u ook zelf uw maat bepalen. Dit doet u aan de hand van de omtrek van uw heup en taille. Het is belangrijk dat de elastieken pijpjes passend zijn en dat hier geen vocht doorheen kan komen. Lijkt het toch wat te losjes te zijn? Dan zou u een boxershort erover aan kunnen trekken om de Abena pants goed op zijn plaats te houden.

Abena pants online bestellen

Wilt u Abena pants online bestellen? Dan kan dit eenvoudig via incontinentie-materiaal.nl. De website is overzichtelijk en duidelijk, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Bij de meeste producten kunt u ook voor een proefpakket kiezen, zodat u eerst kennis kunt maken met het product. Verder zorgen wij ervoor dat er op de verpakking niets vermeld wordt over de inhoud van het pakket. Op die manier kan een buitenstaander niet zien wat of waar u iets besteld heeft.