Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Incontinentie ondergoed kind

Kinderen zijn sociaal zeer gevoelig. Zij willen graag meekomen met leeftijdsgenootjes. Kinderen die afwijken van de norm, zullen hier vaak door andere kinderen ongenadig hard (maar meestal onbedoeld hard) op gewezen worden. Incontinentie bij kinderen is dan ook meer dan een probleem met plassen. Het kan leiden tot onzekerheid. Dit wilt u natuurlijk niet voor uw kind. Uw kind moet lekker kind kunnen zijn en zorgeloos kunnen spelen, ook bij een incontinentieprobleem of wanneer het kind nog niet zindelijk is. Met incontinentiebroekjes helpt u hierbij.

Deze categorie bevat nog geen producten.

Incontinentie ondergoed voor uw kind

Incontinentie ondergoed voor uw kind zorgt ervoor dat hij of zij goed beschermd is tegen eventuele ongelukjes. Wanneer uw kind in de broek plast, zal de incontinentiebroek de urine effectief kunnen opvangen en absorberen, zodat uw kind niet doorlekt. Incontinentie ondergoed voor een kind biedt dus bescherming en geeft uw kind een zeker gevoel. Hij of zij kan gewoon lekker spelen en de dingen doen die kinderen graag doen, zonder bang te hoeven zijn voor een ongelukje. Mocht uw kind toch onverhoopt in de broek plassen, dan heeft dit geen merkbare gevolgen voor anderen en dat is wel zo fijn.

Ondergoed voor een kind met incontinentie

Incontinentie ondergoed voor u kind biedt u ook als ouder een hoop rust. Ouders van kinderen die nog niet zindelijk zijn of die een incontinentieprobleem hebben, weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om een uitje te maken. Overal waar u gaat zult u rekening moeten houden met het probleem van uw kind. Dit betekent dat u extra kleding mee moet nemen. Vaak zult u zien dat wanneer het net goed gaat en u de extra kleding achterwege laat, het toch weer een keer fout gaat. Met incontinentiebroekjes voor uw kind, is niet alleen uw kind zorgeloos; u bent dit ook. Plast uw kind toch in de broek, dan volstaat het om schoon incontinentie ondergoed aan te trekken en vervolgens kan uw kind weer doorgaan met waar hij of zij mee bezig was.

Wasbaar incontinentie ondergoed voor uw kind

Incontinentiebroekjes voor uw kind zijn in diverse soorten verkrijgbaar. Sommige ouders geven de voorkeur aan wegwerpbroekjes, maar u kunt ook kiezen voor wasbaar incontinentie ondergoed voor uw kind. Wasbaar incontinentie ondergoed voor een kind kan handig zijn wanneer uw kind regelmatig in de broek plast. U hoeft dan niet elke keer nieuwe wegwerpbroekjes te kopen.

Altijd de juiste incontinentiebroekjes voor een kind

Bij incontinentie-materiaal.nl vindt u altijd de juiste broekjes voor uw kind. Wij hebben ze in verschillende maten en vormen, voor gebruik overdag en ‘s nachts. Zo heeft uw kind altijd een incontinentiebroekje met de juiste capaciteit en pasvorm en kan het zorgeloos spelen en slapen. 

De broekjes van uw keuze kunnen een belangrijke ondersteunende rol bieden in het opgroeien van uw kind. Door uw kind een incontinentiebroekje aan te trekken, zullen de gevolgen minder heftig zijn wanneer er een ongelukje plaatsvindt. Stap voor stap zullen kinderen die nog niet zindelijk zijn op die manier meer vertrouwen vinden totdat het dragen van de broekjes helemaal niet meer nodig is.