Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Onderleggers bed / Incontinentiemat

Incontinentieproblemen kunnen op tal van momenten gedurende de dag voorkomen, maar ook ‘s nachts. Sterker nog: de meeste mensen die kampen met urineverlies, hebben hier tijdens de slaap veel last van. Dat is ontzettend vervelend. U wordt vaak midden in de de nacht wakker en moet vervolgens constateren dat u last hebt gehad van uw incontinentieprobleem. Dit levert u niet alleen een hoop verschoonwerk op, maar kan ook uw slaap ernstig ondermijnen. Helemaal wanneer dit regelmatig gebeurt. U verdient een goede nachtrust. Daarom zijn er gelukkig tal van producten die hieraan bij kunnen dragen, zoals onderleggers.

Wanneer kiezen voor bed onderleggers?

Onderleggers zijn een uitstekende oplossing voor mensen die tijdens het slapen last hebben van urineverlies. Onderleggers voorkomen dat uw matras nat wordt en maken het verschonen van uw bed een heel stuk minder arbeidsintensief. Dat is wel zo prettig wanneer het midden in de nacht is. Bovendien zal uw matras op deze manier een stuk langer meegaan, want een matras is vaak lastig te reinigen. Vanzelfsprekend kunt u onderleggers krijgen in diverse maten. Zo zijn er onderleggers voor matrassen met standaard afmetingen, maar ook exemplaren die geschikt zijn in kinderbedden of matrassen met afwijkende afmetingen.

Onderleggers voor het bed in verschillende soorten

Bed onderleggers komen in verschillende soorten. Voor uw bed kunt u onder andere kiezen uit matrasbeschermers en complete matrashoezen. Voor mensen die kampen met ernstige(re) vormen van incontinentie, zijn er ook speciale incontinentie matrassen te koop. Wat uw wensen of problemen ook zijn, ook voor uw bed zijn er bij ons de ideale bed onderleggers te koop.

Celstof onderleggers

Celstof onderleggers vormen de populairste soort onderleggers. Dit type incontinentiemat plaatst u bovenop uw matras. De celstof onderleggers kenmerken zich door een hoog absorptievermogen. Vanzelfsprekend zijn zij zacht en merkt u niet dat deze op uw matras geplaatst worden. Uw ligcomfort en slaap worden niet beïnvloed, terwijl u wel de zekerheid hebt dat u alleen de overtrek van uw bed en de incontinentiemat dient te vervangen wanneer er urineverlies optreedt. 

Wilt u maximale bescherming en zekerheid tijdens het slapen, dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om ‘s nachts een speciaal daarvoor bestemde incontinentieluier of inlegger te gebruiken. Zo voorkomt u dat uw bed nat wordt wanneer u ‘s nachts last krijgt van urineverlies. Voor kinderen zijn bed onderleggers ideaal om hen te helpen om zindelijk te worden. Een klein ongelukje heeft dan niet direct grote gevolgen.

Kies de incontinentiemat die bij u past

In ons assortiment kunt u altijd de celstofmatjes vinden die bij u passen. Wij bieden u goedkope onderleggers, maar ook duurzame, wasbare en herbruikbare exemplaren. Een papieren of wegwerp onderlegger is handig om mee te nemen op vakantie of wanneer u ergens logeert. Hebt u structureel last van urineverlies in uw slaap, kies dan voor uitwasbare matjes die u kunt hergebruiken. Deze vergen een iets hogere initiële investering, maar zijn hun geld absoluut waard omdat u deze kunt wassen en dus langere tijd kunt gebruiken zonder een nieuw exemplaar aan te hoeven schaffen. 

U vindt in ons assortiment talloze oplossingen van gerenommeerde merken zoals Tena en Natalis.