Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Steeklakens

Incontinentieproblemen zijn zeer vervelend. Overdag zorgen zij vaak voor schaamte en kunnen ze zelfs uw sociale leven beïnvloeden. Gelukkig zijn er tal van oplossingen en producten die ervoor zorgen dat u overdag gewoon kunt genieten van de dagelijkse dingen en de activiteiten die u graag doet. Maar hoe zit dat ‘s avonds? Wie ‘s nachts last heeft van bedplassen, heeft wellicht wel minder last hiervan in sociaal opzicht, maar dit betekent niet dat er ook minder last ervaren wordt. Sterker nog: wie hier ervaring mee heeft, weet hoe vervelend het is om midden in de nacht het bed te moeten verschonen. Dit is niet alleen vervelend, maar pleegt ook een aanslag op uw slaap, met alle mogelijke gevolgen van dien. Er zijn gelukkig ook meerdere oplossingen om goed om te gaan met bedplassen. Steeklakens zijn in veel gevallen de beste oplossing.

Deze categorie bevat nog geen producten.

Een zorgeloze nacht met steeklakens

Met steeklakens hebt u een zorgeloze nacht, zelfs wanneer u structureel last hebt van (ernstige) incontinentieproblemen. De meeste oplossingen tegen bedplassen zijn erop gericht om het doorlekken naar uw matras te voorkomen. Dit zijn dan ook oplossingen die u over uw bed aanbrengt, zoals onderleggers of beschermhoezen. Steeklakens bieden u naast optimale bescherming nog meer gemak dan andere oplossingen. Maar wat is een steeklaken? Dit is een alles-in-een oplossing: een extra matras dat u in zijn geheel bovenop uw eigen matras aanbrengt. Het is een los aan te brengen matras voorzien van een waterdichte laag die u, maar vooral uw bed, maximaal beschermt tegen bedplassen. Het steeklaken is eenvoudig en snel te plaatsen en te verwijderen of vervangen.

Heeft u in bed geplast, dan hoeft u met een steeklaken niet in de weer om uw bed te verschonen. U kunt simpelweg het laken verwijderen en een nieuw steeklaken plaatsen. Zo hoeft u niets schoon te maken en kunt u direct verder slapen.

Een herbruikbaar steeklaken tegen incontinentie

Een goed steeklaken tegen incontinentie kunt u uitwassen en hergebruiken. Een katoenen, waterdicht steeklaken biedt u comfort, bescherming en gemak. U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om meerdere steeklakens aan te schaffen. Op die manier kunt u direct van steeklaken wisselen en doorslapen en de volgende dag het vervuilde laken goed wassen.

Steeklakens worden veel gebruikt in onder andere ziekenhuizen, de zorg en senioreninstellingen. Dit zegt alles over de effectiviteit en het gebruiksgemak van deze oplossingen. 

Uw steeklakens kopen bij incontinentie-materiaal.nl

Bij incontinentie-materiaal.nl vindt u altijd het steeklaken dat u zoekt. Of u nu een steeklaken voor incidenteel gebruik wilt, of voor structureel gebruik: u hebt keuze uit diverse soorten in meerdere afmetingen, zodat u altijd een exemplaar kunt vinden dat geschikt is voor uw bed.

Het aanschaffen van een steeklaken tegen incontinentie is ook een goede keuze wanneer u slaapt in een tweepersoons bed met een enkel matras. Bij andere oplossingen moet u bij incontinentie dan vaak het hele bed verschonen. Met een steeklaken hoeft dit niet en zult u alleen een nieuw exemplaar moeten plaatsen aan de zijde waar u slaapt.