Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Incontinentie matras

Incontinentie is een vrij onschuldig, maar wel zeer vervelend probleem. Er zijn tal van producten verkrijgbaar die u helpen om de gevolgen te beperken en hier goed mee om te gaan. Voor overdag zijn er inleggers en luiers, zowel voor heren als dames en in alle soorten en maten. Hierdoor hoeft u niet de hele tijd te denken aan uw incontinentieprobleem en kunt u gewoon zorgeloos doen wat u wilt en moet doen.

Deze categorie bevat nog geen producten.

Matras tegen incontinentie

‘s Nachts is dat een iets ander verhaal. Iedereen die last heeft van nachtelijk urineverlies, weet hoe vervelend dit kan zijn. Het is niet alleen vervelend om mee te maken, het kan ook een ernstige aanslag plegen op uw nachtrust. U moet namelijk midden in de nacht uw bed uit om uw bed te verschonen. Daarbij is het natuurlijk vervelend wanneer uw matras nat wordt, want dit is lastig schoon te krijgen. Met incontinentie matrassen hebt u hier geen last van. Deze vormen een uitstekende oplossing, want urineverlies in uw slaap is vaak niet tegen te gaan. Kunt u overdag vaak nog handelen zodra u merkt dat u urine verliest; ‘s nachts wordt u hier vaak pas wakker van wanneer het al te laat is.

De meeste oplossingen tegen bedplassen richten zich op het plasbestendig maken van uw huidige producten. Daarbij zijn er oplossingen voor mild urineverlies en ook producten voor hevige incontinentie. Echter: het blijven toevoegingen aan uw bestaande bed en matras. Hebt u echt te kampen met zware incontinentie, dan zijn incontinentie matrassen zeker het overwegen waard.

Speciale incontinentie matrassen als vervanger van uw huidige matras

U kunt een speciaal incontinentie matras aanschaffen om uw huidige matras te vervangen. Dit biedt een groot voordeel, want u haalt hiermee een totaaloplossing in huis. Een incontinentie matras is speciaal ontwikkeld om maximale bescherming tegen urine te bieden. Het matras is vochtbestendig en vochtabsorberend. Urine zal er niet in trekken, zoals bij een normaal matras wel het geval is. Is dit eenmaal gebeurd, dan is een normaal matras lastig te reinigen.

Een incontinentie matras beperkt de gevolgen van bedplassen en is bovendien eenvoudig te reinigen. De matrashoes is vochtafstotend, afneembaar en wasbaar. Heeft u ‘s nachts in bed geplast, dan volstaat het om de hoes af te halen en te wassen. Het matras zelf zal niet nat worden. Zo hebt u elke avond weer snel en eenvoudig een schoon en fris bed.

Ook  verkrijgbaar als opvouwbaar matras voor volwassenen

Natuurlijk kunt u een incontinentie matras aanschaffen voor dagelijks thuisgebruik. Ze zijn echter ook verkrijgbaar als opvouwbaar matras. Zo’n opvouwbaar matras is ideaal wanneer u reist, op vakantie bent of elders logeert. Een matras tegen incontinentie is bij Incontinentie-materiaal.nl in diverse soorten te verkrijgen: thuis voor diverse maten bedden en als opvouwbaar matras dat u mee kunt nemen.

Deze incontinentie matrassen worden veel gebruikt in ziekenhuizen en zorginstellingen. Ze zullen dus zeker voldoen bij thuisgebruik en een belangrijke oplossing vormen voor uw incontinentieprobleem. Zeker wanneer u ‘s nachts ook een inlegger of luier draagt, weet u dat u optimaal beschermd bent.