Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Incontinentie broekjes dames

Wanneer incontinentie optreedt, kan dit tot vervelende situaties leiden. Zowel mannen als vrouwen kunnen last krijgen van dit probleem. Het doet zich meestal voor op hogere leeftijd, maar het kan bijvoorbeeld ook het gevolg zijn van een operatie, medicijngebruik of een ongezonde levensstijl. Voor dames en voor heren is er passend incontinentiemateriaal beschikbaar. Incontinentie broekjes voor dames hebben een andere pasvorm dan incontinentie broekjes voor heren. Zo sluit het altijd goed aan op het lichaam en is de bescherming optimaal. Dat geeft meer zekerheid wanneer u onderweg bent.

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

Incontinentie broekje dames

Een incontinentie broekje voor dames kan in sommige gevallen nodig zijn. Veel dames krijgen op latere leeftijd last van urineverlies. Ook ontlastingverlies kan voorkomen. Bij vrouwen zijn vooral de bekkenbodemspieren belangrijk als sluitspier voor de blaas. Wanneer vrouwen echter een zwangerschap en bevalling hebben doorgemaakt, kan dit wat minder goed gaan werken. Ook kunnen er in de overgang problemen ontstaan. De bekkenbodemspieren zijn dan minder krachtig, waardoor er urineverlies kan ontstaan. In dat geval is een incontinentie broekje een goede oplossing.

Hoe werken incontinentiebroekjes voor vrouwen?

Een incontinentie broekje voor dames is vergelijkbaar met een onderbroek. Dankzij de verdikking wordt echter vocht opgevangen en vormt het een bescherming bij urine- of ontlastingverlies. Incontinentiebroekjes voor vrouwen worden ook als een gewone onderbroek aangetrokken. Dat betekent wel dat men de onderkleding ook uit moet trekken wanneer men wil verschonen. Houd er rekening mee dat dit niet in alle situaties even gemakkelijk is. Er is echter wel vaak een goede oplossing mogelijk. Ook inleggers behoren tot de opties, maar bij matig tot zwaar urineverlies is een incontinentiebroekje voor vrouwen vaak prettiger.

Het juiste incontinentiebroekje voor dames kiezen

Vindt u het lastig om het juiste incontinentiebroekje te kiezen? Het is allereerst belangrijk om de maat te bepalen. Dit kunt u in principe gewoon zelf doen, door te kijken naar de omvang van taille en heupen. Aan de hand van deze gegevens kunt u de juiste maat kiezen. Daarnaast zijn incontinentiebroekjes voor vrouwen beschikbaar in diverse diktes. Hoe dikker de pants, hoe meer vocht deze zal opnemen. De dikte die u kiest, hangt dus af van de mate van urine- of ontlastingverlies. Vooral bij een hoge mate van urineverlies is het belangrijk om een incontinentiebroekje te kiezen dat voldoende opneemt. Dit geeft u de zekerheid dat u niet door zult lekken en dat uw probleem ongezien blijft. Wist u trouwens dat er ook speciale modellen beschikbaar zijn voor tijdens het zwemmen?

Een incontinentiebroekje voor vrouwen online bestellen

Wist u dat u incontinentiebroekjes voor dames ook gewoon online kunt bestellen? Via incontinentie-materiaal.nl kunt u precies die producten bestellen die u nodig heeft. Het aanbod is uitgebreid en bovendien bent u verzekerd van een betrouwbaar verkooppunt. De materialen zijn van hoge kwaliteit en zullen voor meer comfort zorgen. Daarnaast gebeurt de verzending discreet. Dat betekent dat er op de verpakking niets vermeld wordt over de inhoud van het pakje. U kunt het pakketje dus met een gerust hart op uw adres laten bezorgen. Bestelt u voor 23.45 uur? Dan wordt het pakket met uw bestelde artikelen normaalgesproken de volgende dag nog bezorgd.