Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Incontinentieslips

Incontinentie is een probleem waar we ons vaak voor schamen. Vandaag de dag zijn ook hier echter prima oplossingen voor, zodat u zich ook buitenshuis comfortabel kunt voelen. Bent u al bekend met de incontinentieslip? Deze ziet er eigenlijk hetzelfde uit als een gewone onderbroek. We vertellen u er graag wat meer over.

24 artikel(en)

per pagina

24 artikel(en)

per pagina

Wat zijn incontinentieslips eigenlijk?

Incontinentieslips zijn te vergelijken met gewoon ondergoed. Wanneer u alleen de buitenkant ziet, dan ziet een incontinentieslip er hetzelfde uit als een gewone slip. Het verschil is echter dat incontinentieslips voorzien zijn van een absorberend gedeelte. Er zijn verschillende incontinentie slips voor dames en voor heren, zodat het vocht altijd op de juiste plaats opgevangen wordt.

Incontinentie slips voor dames en heren

Vrouwen en mannen hebben nu eenmaal een verschillende lichaamsbouw. Daarom is het ook nodig dat het ondergoed hierop aangepast is. Incontinentie slips voor dames en voor heren hebben een verschillende vorm. Bij vrouwen zit het absorberende gedeelte in het midden van de slip, terwijl dit bij heren aan de voorzijde geconcentreerd zit. De meeste incontinentieslips kunnen overigens ook gebruikt worden voor ontlastingverlies.

Welke incontinentieslip kiezen?

Natuurlijk is het allereerst belangrijk om goed op te letten dat u een incontinentieslip voor dames of voor heren kiest. Daarnaast zijn er echter nog een aantal punten om op te letten. De maat is ook belangrijk. Wanneer de incontinentieslip perfect past, zal de bescherming ook optimaal zijn. Het is vooral essentieel dat de slips in de liezen relatief strak zitten. Bovendien heeft u nog de keuze uit incontinentieslips van diverse diktes. Hoe dikker de incontinentieslip is, hoe meer vocht deze zal absorberen.

Wasbare incontinentie slips

Veel incontinentieslips zijn wegwerpmodellen, wat betekent dat een dergelijke slip na één keer dragen weggegooid moet worden. Wist u echter dat er ook wasbare incontinentie slips zijn? Deze zijn geschikt voor hergebruik en daardoor duurzamer dan de andere modellen. Bovendien is dit op de lange termijn voordeliger voor u, omdat u niet telkens opnieuw dit ondergoed hoeft te bestellen, maar er veel langer mee kunt doen, ook net als bij gewoon ondergoed dus.

Incontinentie slips online bestellen

Wanneer u incontinentieslips nodig heeft, dan bestelt u die uiteraard graag bij een vertrouwd adres. Op incontinentie-materiaal.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan producten. Bovendien kiezen wij voor kwaliteit, waardoor u kunt rekenen op optimaal comfort. In ons aanbod vindt u veel bekende merken terug, zoals Tena en Abena. Voor vrouwen en voor mannen zijn er voor elke situatie geschikte producten te vinden.