Vóór 23:45 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50

Tena Flex

De producten van Tena genieten enorme bekendheid. Terecht, want het merk is een absolute specialist op het gebied van incontinentie materialen. Vrijwel iedereen kent Tena Lady, terwijl ook Tena Men aan bekendheid aan het winnen is. Dat is een goede zaak, want incontinentie is onder mannen een wijdverspreid probleem, maar vaak nog een taboe. Inmiddels vertrouwen ook zeer veel mannen op de bescherming van Tena om hen niet door urineverlies te laten hinderen in hun alledaagse activiteiten. Een specialistisch product van Tena, is Tena Flex. Dit is een hoogwaardig product voor heviger urineverlies met enkele unieke eigenschappen en technieken.

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Tena Flex is geschikt voor mensen die te kampen hebben met zwaar(der) urineverlies, maar die desondanks op zoek zijn naar een oplossing met goed draagcomfort. Dat is mogelijk, alleen lang niet elke fabrikant krijgt dit voor elkaar. Tena Flex is het bewijs waarom u kiest voor een gerenommeerde expert als Tena. Wat Tena Flex producten van andere producten onderscheidt, is niet alleen de bescherming of het draagcomfort, maar ook de uitmuntende dermatologische eigenschappen. De producten zijn ademend, en dat is bijzonder knap voor producten die juist bedoeld zijn om tegen te houden en te absorberen.

Tena Flex Maxi

Tena Flex Maxi is een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar maximale bescherming in combinatie met maximaal comfort. Alle know-how van Tena komt in deze luierbroeken tot uiting. Ze zijn ademend, voorzien van een comfortabele elastische band, kennen een bescherming tegen zware incontinentie en beschikken over speciale geurreductie en een indicator wanneer de maximale absorptie is bereikt. Tena Flex Maxi is geschikt voor gebruik overdag en ‘s nachts.

Tena Flex Ultima

Tena Flex Ultima is het beste dat Tena te bieden heeft. Dit is de oplossing voor mensen die kampen met onverwacht en zeer hevig urineverlies. Tena Flex Ultima biedt de zwaarste vorm van absorptie en bescherming, maar garandeert desondanks dezelfde mate van comfort en draaggemak als de andere producten uit de Flex-lijn. 

Tena Flex Plus

Tena Flex Plus houdt de middenweg tussen Maxi en Ultima: dit product beschikt over goede absorberende eigenschappen en is daarmee geschikt voor mensen met gemiddelde tot iets zwaardere incontinentieproblemen. Dat Tena Flex Plus prima absorberende eigenschappen heeft, mag gezien de reputatie van Tena geen verrassing meer heten. Tena Flex Plus is voorzien van geurabsorberende en ventilerende eigenschappen met uitstekende dermatologische scores en zelfs van een gepatenteerde elastische band.

Ervaar zelf de kwaliteit van Tena Flex

Wilt u zelf de kwaliteit van Tena Flex ervaren? De producten zijn onder meer verkrijgbaar in de maten small, medium, plus medium of maxi medium, large, plus large of maxi large, super m en maxi XL. Zo weet u zeker dat u de juiste pasvorm vindt. U kunt bij incontinentie-materiaal.nl ook een gratis proefpakket aanvragen. Wij hebben proefpakketten voor zowel mannen als vrouwen, waarmee u goed kennis kunt maken met Tena. Bevallen de producten, dan kunt u deze bestellen in onze webshop. Vandaag bestellen, betekent dat u de producten morgen al in huis hebt. Op de website kunt u te allen tijde hulp vragen bij uw bestelling. Wij beantwoorden graag uw vragen en voorzien u van advies.